CumhurBaşkanı Erdoğan İstanbul Teknopark 2. hetap açılışı | EKONOMİ
DOLAR

32,5677$% 0.04

EURO

34,8791% -0.03

STERLİN

40,5632£% 0.06

GRAM ALTIN

2.432,95%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.068,00%-0,36

a

CumhurBaşkanı Erdoğan İstanbul Teknopark 2. hetap açılışı

CumhurBaşkanı Erdoğan İstanbul Teknopark 2. hetap’ının açılışın da genç yatırımcılara hitaben “şimdi yatırımın tam zamanı, beklerseniz çok geç kalırsınız ” dedi.

Bilim ve sanayi konusun da doğru hedeflere ilerleyen ülkelerin İkinci dünya savaşından sonra ülkelerin bugün önemli yerlere geldiğini belirten Başkan Erdoğan, “Türkiye’nin geleceği, teknolojide ve inovasyondadır.” dedi.

ALTAY TANKI , İHA ,AMFİBİ, MİLGEN

Teknopark İstanbul istihdam da da ülkemizin önde gelen projesidir . 312 şirket 5 binin üzerinde çalışanı ile dev istihdam sağlıyor. Milli grurumuz olan  MİLGEM korvet, Altay tankı, ANKA İha ve amfibi hücum gemisi gibi projelerin AR-GE çalışmaları da bu merkez üzerinden yürüyecek . TEKNOPARK İstanbul’un en önemeli hedeflerinden biri dışa bağımlılığı minimize hale getirmektir. Bu hedeflerine emin adımlarla ilerlerken Ekonomi ve Sanayinin sentez halini bu alanda sergiliyor .

“TÜRKİYE YAPAMAZ DİYENLER 60 YIL KAYBETTİRDİ”

Bizim buradaki en temel amacımız burayı 43 bin AR-GE çalışanı ile dünyanın en iyi AR-GE merkezi haline getirmektir. Yerli ve milli otomobil bilişim vadisinde çalışmalarını sürdürüyor. Araştırmacılar tecrübelerini ülkemize aktarıyor, gençlerimize rol model oluyor. Türkiye yapamaz diyen zihniyet ülkemize 60 yıl kaybettirdi.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Vatandaş 65 milyar ödedi! Devlet dur dedi!

HIZLI YORUM YAP