Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram açıklaması bugün | EKONOMİ
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram açıklaması bugün

Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram açıklaması bugün

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak olan kabine toplantısında  8. kez telekonferans yöntemi ile yapılacak. Kabine toplantısında normalleşme süreciyle ilgili olarak yeni tedbirler masaya yatırılacak. Pazar gününe gelen Ramazan Bayramında 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanıp uygulanmayacağı bu toplantıdan sonra belli olacak.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplantı da alınacak olan kararları Ulusa Sesleniş konuşmasıyla kamuoyuna bilgilendirecek.8. kez düzenlenecek olan  toplantıda seyahat kısıtlamaları da gündeme gelmesi beklenen haber. Bir önceki kararda 7, geçtiğimiz hafta ise 9 ilinde  seyahat kısıtlaması kalkmıştı. Toplantıda 9 ilde yaptığı çalışmalar ile ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bilgilendirme yapacak. Kısıtlamanın sürdüğü 15 il ile ilgili son durumu değerlendirilip bazı illerin de seyahat yasağı kapsamından çıkarılması kararı alınması bekleniyor.

Toplantının merak edilen bir diğer başlık ise 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlara uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ve 0-14 yaş arası çocukların 4 saatliğine dışarı çıkması olacak.

Bu başlıkların beraberinde ayrıca berberler ve kuaförlerin açılmasıyla ilişkin  yapılan denetimlerin sonuçları da paylaşılacak kamuoyuna duyurulacak.

Normalleşme sürecin’den alınacak tedbirlerinin ilk sonuçları, salgının Türkiye ekonomisine etkileri, Türkiye ekonomisinin dinamik tutmasına  karşı atılacak ilave adımlar, vatandaşlar içinse yeni destek paketleri , teşvik paketleri de toplantının en önemli başlıkları arasında yer alacak.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yunanistan Türkiye’nin yeni savaş gemisinin Üstünlüğünü kabul etti

HIZLI YORUM YAP