CHP'li Veli Ağbaba: Suçu Allah’a atmaya çalışıyor. Açlığı ve sefaleti yüce dinimizle örtmeye çalışıyor Recep Tayyip Erdoğan! | EKONOMİ
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • CHP’li Veli Ağbaba: Suçu Allah’a atmaya çalışıyor. Açlığı ve sefaleti yüce dinimizle örtmeye çalışıyor Recep Tayyip Erdoğan!

CHP’li Veli Ağbaba: Suçu Allah’a atmaya çalışıyor. Açlığı ve sefaleti yüce dinimizle örtmeye çalışıyor Recep Tayyip Erdoğan!

Baykuş internet haber: CHP’li Veli Ağbaba: Suçu Allah’a atmaya çalışıyor. Açlığı ve sefaleti yüce dinimizle örtmeye çalışıyor Recep Tayyip Erdoğan! Ak Partili genel başkan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasında bakara suresi 155 ayeti ile ilgili açıklamasında açlık ve yoksulluk intihamı ile sabır istediği seçmenine çağrısına CHP2li vekil sert tepki gösterdi ve açlığı sefaleti dinimiz ile örtmeye çalışıyorlar diyerek tepki gösterdi.

CHP’den, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kuran’daki Bakara Suresi’nden alıntı yaparak “Muhakkak ki sizi biraz korku ve açlıkla; mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle deneriz. Sabredenleri müjdele!” kullandığı sözlerine çok sert tepki geldi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Merkez Bankası dolara müdahale etti, döviz yeniden hareketlendi!

HIZLI YORUM YAP