Borsa yasaklısı Cihan Sütşurup'dan yasadışı işlem | EKONOMİ
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Borsa yasaklısı Cihan Sütşurup’dan yasadışı işlem

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası son bir kaç aydır “İMKB” yasadışı işlem yapan borsa spekülatörlerine göz açtırmıyor.

Hızla yükselen hisselere twitter üzerinden yön vererek küçük yatırımcının cebine göz diken bir çok kişiye milyonluk cezalar kesen İMKB bu tarz kişilere göz açtırmayarak gerçekten borsada hakkıyla işlem yapan işadamları ve yatırımcıların takdirini kazanmaya devam ediyor.

www.gelecekgundem.com ihbar hattına İstanbul Borsası ve işlem yapanlarla ilgili gelen birçok ihbardan iddialardan birini kamuoyu ile paylaştı.

BORSA’DA İŞLEM YAPACAKLARA FAİZLE PARA VERME SİSTEMİ

Gün geçmiyor ki borsa dünyasında yeni bir gelişme, insanların ağızlarını açıkta bırakacak bir olay yaşanmasın…

Borsa dünyasında haksız işlem yapan borsa spekülatörlerinin finansörünün iş adamı Cihan Sütşurup olduğu iddiası kulaktan kulağa dolaşmaya başladı.

DEFALARCA CEZA YEDİ

İMKB’de Manipülasyon yaparak haksız kazanç elde eden ve odaklandıkları hisseleri planladıkları şekilde yükseltip küçük yatırımcılara zarar veren ve bu şekilde milyonlarca TL rant sağlayan borsa cambazlarına faiz yöntemi ile yüklü paralar vererek destekleyen işadamı Cihan Sütşurup bu sayede milyonlarca dolar kar elde ettiği ve bu sayede servetine servet katarak şaşalı bir hayat sürmesi dikkatlerden kaçmadı.

BU DEĞİRMENİN SUYUNU “MASAK” KESECEK

Bir anda milyonerler kulübüne girecek kadar faizle para vererek kazanç elde eden Sütşurup hakkında İMKB’den sayısız ceza yediği ortaya çıktı. Yıllar içinde bir çok kez yargılanan ve her defasında paçayı bir şekilde yırtan Cihan Sütşurup’un uzun bir suredir İMKB’nin yasaklılar listesinde olduğu iddia edildi. MASAK’ın Cihan Sütşurup hakkında işlem yapması an meselesi.

GOOGLE’DAKİ OLUMSUZ HABERLERİNİ NASIL YOK ETTİ?

İşin en ilginç yanı ise; Cihan Sütşurup hakkında google arama motorunda tefecilikten tutun da, borsada malipülasyona, çek senet karşılığı borsa yatırımcılarına para vermeye kadar varan bu kadar olumsuz haberini yapan internet sitelerinden yüklü miktarlarda reklam karşılığı paralar vererek kaldırıldığı iddia edildi.

SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK MI?

Nasıl olurda bu kadar olumsuz haberi olan Cihan Sütşurup’un adını yazdığınız zaman hiç bir haberin çıkmaması akıllarda soru işareti.

Hala İMKB’de başka isimler üzerinden işlem yaptıran Sütşurup olumsuz haberlerini kaldırtarak borsa dünyasında kendini aklınca temizlemiş oluyor.

Kaynak : gelecekgundem

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Silivri Selimpaşa hattına metro ve metrobüs geliyor

HIZLI YORUM YAP