Bloomberg: Demirören'in borcunu yapılandırmak için bankalarla görüşüyor! | EKONOMİ
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • Bloomberg: Demirören’in borcunu yapılandırmak için bankalarla görüşüyor!

Bloomberg: Demirören’in borcunu yapılandırmak için bankalarla görüşüyor!

Bloomberg: Demirören’in borcunu yapılandırmak için bankalarla görüşüyor! Sedat Peker’in dile getirdiği  Demirören’in kredi ile doğan medyayı satın alamsı ve karşılığında bir arsa görmesini dile getirmişti, gazeteciler ise konu ile alakalı olarak araştırma yapmaya başlamıştı.

ODAT TV’de yer alan habere göre  ise Demirören medyanın borçlarını yapılandırmak için bankalarla görüştüğünü iddia etti!

Konuyla alakalı olarak medya kuruluşu bir açıklama yapmaması dikkatlerden kaçmadı!

Bloomberg, Doğan Medya’yı satın almak için Ziraat Bankası’ndan çektiği de dahil olmak üzere yaklaşık 1,5 milyar dolarlık kredi borcunu yeniden yapılandırmak için bankalarla görüştüğünü yazdı.

Demirören Holding’in Doğan Medya grubunu satın almak için Ziraat Bankası’ndan aldığı kredinin akıbeti merak edilirken dikkat çekici bir gelişme yaşandı.

Bloomberg’den Ercan Ersoy ve Aslı Kandemir’in konuya yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre, Demirören Holding, yaklaşık 1,5 milyar dolarlık kredi borcunu yeniden yapılandırmak için bankalarla görüşüyor.

Söz konusu kredi borcu içinde, Ziraat Bankası’ndan Doğan Medya’yı satın alma için çekilen yaklaşık 700 milyon dolarlık kredinin de bulunduğu, borcun birikmiş faizlerle birlikte 850 milyon dolara ulaştığı da belirtildi.

Kaynak: Odatv

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Rizeli Çay üreticisi isyan etti: “Bunun bedelini seçimde ödeyecekler”

HIZLI YORUM YAP