Bim markette gördüklerim! Şekerleri depoya daha önce kaldırmışlar! | EKONOMİ
DOLAR

32,4985$% -0.13

EURO

34,9650% 0.35

STERLİN

40,7787£% 0.49

GRAM ALTIN

2.428,42%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.046,00%-0,66

a

Bim markette gördüklerim! Şekerleri depoya daha önce kaldırmışlar!

Bim markette gördüklerim! Şekerleri depoya daha önce kaldırmışlar! Bu yazı işçin beklemek gerekiyordu çünkü hem iktidarını sürdüren Ak parti, MHP, BBP ve Vatan partisinin nasıl yol izleyeceğini hem de, muhalefet ve ilgili bakanlıkların ne yapacağını görmek istedim.

Tabii benim burada yazdıklarımın önemi olur mu olmaz mı bilinmez ama unutulmaması gereken doğru olan her şeyin bir gazeteci olarak arkasında durmak, hem de yanlışların ortaya çıkarılmasında devletimize destek olmak Türk vatandaşı olarak anayasal haktır.

Öncelikle malum zamlarla ilgili olarak konuşmayacağım benim burada yazacaklarım olayların nasıl olduğu..

Tabi bunu her Bim market zinciri aynı gün yapıyor mu onun araştırmasını yapmak gibi bir durumum yok, çünkü bir bakan değilim, emin olun olsam daha iyi organize şekilde durumu inceleyeceğimi ‘de belirtmek isterim.

Olaya başlamadan önce bu konuların adli vaka olacağını biliyorum ve umarım olur..

Olay şu şekilde gerçekleşti..

Malum şeker açıklamalarından bir hafta veya daha öncesin ‘de BİM Market’te alışveriş yapıyorum, temel ihtiyaç malzemesi olarak şeker almak istedim. Bim market zinciri benim olduğum bölgede Şafak şeker satışı yapıyor, burada olan şeker alışverişi yapmak için şeker kısmına yöneliyorum, şekerlerin olmadığını görünce orada çalışan bir market çalışanına sorduğumda ise şekerler nerede yerimi değişti soruyorum..

Aldığım cevap depoda sorun olduğu yönünde, tabii esprili bir dil ile yoksa kardeşim zam mı geliyor dedim gülümsedik çıktım, yan bakkaldan şeker aldım.

Sonrasında ise durumu izledim, günler sonra şekerle ilgili haberler görmeye başladım, ve bugün maalesef BİM markette şeker halen göremiyorum..

PEKİ AÇIKLAMA YAPILDI MI?

Yapılmadı, ben ilgili bakanlık çalışanların bu olayları Türkiye’nin her alanında incelemesini isterim şahsen, eğer bakanlık görevinde halka hizmet etmek sizin göreviniz ve sorumluğunuz ise mahalle arasında olan marketten tutun ‘da bakkala kadar sorumlusunuz efendiler.

Sadece BİM market ile sınırlı olduğunu düşünmüyorum..

Tüm marketlerin incelenmesi gerekiyor.

İlgili bakanlık çalışanlarının bu konuda açıklama yapması inceleme yapması gerekmiyor mu?

Tabii şekere zam gelecek malum dolar artıyor neticede, orası politik konu benim anlatmaya çalıştığım olay haberlere, şeker konu olmadan nasıl Olur’da bir hafta öncesinden şekerler bir şekilde depolara konuyor veya farklı bir işlem yapılıyor?

İktidardan bir millet vekili, sizler olduğunuz bölgede vatandaşların sorunlarını dinlemiyor musunuz? Sizler bir partinin siyasi vekili ‘de olsanız sizin seçilmeniz ‘de sahibi ve hakkı olan Halkın çıkarlarını gidermek sizlerin sorumluluğu değil mi?

Sadece iktidar değil muhalefet partileri vekilleri sizler bu konuyu araştırmayacak güçte misiniz? Sokak sorumlusu parti çalışanları sokaklarda, mahallelerde olup bitenlerden haberiniz yoksa, neden bir siyasi partinin mahalle sorumlusu oluyorsunuz?

Buradan açık çağrımdır, İlgili bakanlık ve Sayın Cumhurbaşkanı ve Ak parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan?

Bir Cumhurbaşkanı olarak bu tür toplumsal konularda tüm partilerden destek alamazsanız sorumlusu siz olursunuz, Bu ülkenin Cumhurbaşkanı siyaseti bazen ayrı kenara bırakıp bazı toplumsal ve halkın içinde bu durumlar karşısında destek almalı. yoksa emin olun atamış olduğunuz bugün bundan haberi yoksa yarın kim bilir nelerden haberi olmaz.

Muhalefet partileri siyaseti kenara bırakıyorum ama sizlerindi çalışan mahalle sorumluları bunları sizlere iletemiyor ve göremiyorsa sizde iktidar olsanız bunları göreme bilirsiniz.

Babakuş

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sur Yapı sosyal medyada TT oldu! FETÖ ile bağlantılı denildi!

HIZLI YORUM YAP