Bill Gates Bitcoin'e karşı Elon Musk örneğiyle uyardı | EKONOMİ, GÜNDEM
DOLAR

32,3740$% 0.15

EURO

35,0540% -0.12

STERLİN

41,0428£% 0.3

GRAM ALTIN

2.324,06%0,21

ÇEYREK ALTIN

4.005,00%-0,05

a

Bill Gates Bitcoin’e karşı Elon Musk örneğiyle uyardı

Bill Gates, kripto para piyasalarında yaşanan büyük hareketlilikler ve Bitcoin hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Gates Elon Musk’ı hedef alarak bazı açıklamalarda bulundu. Yatırım yapan insanların Musk, kadar zengin olmadığı sürece Bitcoin çılgınlığına karşı çok dikkatli hareket etmeleri çağrısında bulundu.

 

 

Microsoft’un kurucusu olan ve dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Bill Gates, Elon Musk’ın manipüle ettiği kripto para birimi Bitcoin hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta  Gates, uzay yolculukları üzerinden yine Musk’ı hedef alan bazı açıklamalar yapmıştı. Kendisinin Mars insanı olmadığını ve parasını uzay yolculukları yerine dünyanın sağlık sorunlarına harcamayı tercih ettiğini söylemişti.

Ünlü milyarderin Musk’ı hedef aldığı bir diğer konu ise Bitcoin oldu. Gates, insanların Elon Musk kadar zengin ve sofistike birisi olmadıkları sürece Bitcoin’e karşı dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.

BITCOIN’E YAPILAN YATIRIMLAR BİR ÇILGINLIKTAN İBARET

Bloomberg’e röportaj veren Gates’in açıklamalarında Bitcoin de yer aldı ve Gates, Bitcoin’e karşı yapılan yatırımların ve gösterilen ilginin bir çılgınlıktan ibaret olduğunu, insanların kendilerini bu çılgınlığa kaptıracak olmalarından endişe duyduğunu dile getirdi.

Gates’in Bitcoin ile ilgili açıklamasında şu ifadeler yer aldı; “Musk’ın tonlarca parası var kendisi de son derece sofistike bir insan. Bu yüzden onun sahip olduğu Bitcoin’ler düşmüş mü yükselmiş mi pek önemsemiyorum ama insanların Elon kadar parasının olmadığı takdirde arkalarını sağlama alması gerektiğini düşünüyorum.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

A Haber Süleyman Soylu Gara Operasyonu | Tek Parça

HIZLI YORUM YAP