Beylikdüzü Silivri arasına Metrobüs yapılıyor! | EKONOMİ
DOLAR

32,3243$% 0.22

EURO

35,0952% -0.11

STERLİN

41,0186£% -0.01

GRAM ALTIN

2.300,65%1,03

ÇEYREK ALTIN

3.960,00%-0,19

a

Beylikdüzü Silivri arasına Metrobüs yapılıyor!

Beylikdüzü Silivri arasına Metrobüs yapılıyor! Ak partili Kadir Topbaş2ın üzerine titrediği projesinin hayata geçeceği iddia edildi! Daha Önce Topbaş’ın proje için bir çok çalışma yaptığı fakat bazı kişilerin projeyi durdurduğu iddia edilmişti!

Bölgede olan ev ve arsa fiyatlarının değeri 10 kat arttı!

Silivri ve Beylikdüzü bölgeleri arasında olacak Metrobüs ve Metro hattının bazı bölgelerde çalışmalarının sürdüğü İstanbul Büyükşehir CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun yol güzergahlarında yaptığı çalışmalarda Metrobüs içinde gizliden çalışma yaptığı iddia edildi!

Henüz Başkan İmamoğlu konuyla ilgili açıklama yapmasa da CHP’nin seçim öncesinde Metrobüs çalışmasının başladığını duyuracağı iddia edildi!

Silivri ve Beylikdüzü alanın ‘da olan bir çok yapının değerinin artması ise gözle görünüyor!

ARAPLAR YER ALIYOR!

Bir çok Katar, Suud vatandaşlarının bölgelerden ucuza arsa ve ev aldığı belirtiliyor! Ak partinin bitiremediği yapmadığı Projenin CHP’li belediyeler ile yapılması ise Ak parti ‘de rahatsızlığa neden olacağı kulislerde konuşulurken, İmamoğlu’nun Silivri’ye yakın bölgelerde Selimpaşa güzergâhında yaptığı yol ve alt geçit çalışmalarında Metrobüs içinde pay verdiği iddia ediliyor.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan önemli müsilaj açıklaması

HIZLI YORUM YAP