Ak Partinin Abisi Bülent Arınç: Evliya Çelebi bu günleri görseydi adam kahrından ölecekti! Ekonomi eleştirisi! | EKONOMİ
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • Ak Partinin Abisi Bülent Arınç: Evliya Çelebi bu günleri görseydi adam kahrından ölecekti! Ekonomi eleştirisi!

Ak Partinin Abisi Bülent Arınç: Evliya Çelebi bu günleri görseydi adam kahrından ölecekti! Ekonomi eleştirisi!

Ak Partinin Abisi Bülent Arınç: Evliya Çelebi bu günleri görseydi adam kahrından ölecekti! Ekonomi eleştirisi! Ak partililerin Abi diyerek seslendiği ve ve Erdoğan’dan sonra en fazla sözü dinlenen kişileri içerisinde olan yaptığı açıklama ve kararlı yürüyüş ile Ak partinin öncü isimleri arasında gösterilen.

Kendi partisin ‘den olan Melih Gökçek için parsel, parsel Ankara’yı sattı diyen Melih Gökçek önemli açıklamalarda bulundu!

Gökçek’in açıklamaları gündem oldu ve bir çok ak partili isim ise konuyla ilgili destek mesajları verdi!

Erdoğan görevden ayrılırsa Partinin başına geçebilecek ve oy kazanacak tek kişi olduğu görüşü ise oldukça fazla!

Şehzadeler Belediyesi tarafından Manisa’da ilk kez Spil Şifalı Otlar Festivali düzenlendi. İlk kez gerçekleştirilen festivale eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, AKP MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AKP Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, AKP Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediye başkan yardımcıları da katıldı.

“Evliya Çelebi bu günleri görseydi adam kahrından ölecekti!”

Festivalde konuşan eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, şifalı otların tanıtıldığı festivalin şifa şehri olan Manisa için geç kalınmış bir etkinlik olduğunu dile getirdi.

Kurulan kürsünün arkasında ellerinde dövizlerle bekleyen çocukları yerine oturttuktan sonra konuşmasına başlayan eski TBMM Başkanı Bülent Arınç ise şunları söyledi:

“Ben 23 Nisan’dan bilirim. Bizi götürürlerdi sabahtan, 6 saat beklerdik birileri geçsin de biz de geçelim diye. Dr. Muzaffer Yurttaş arkadaşımız çok güzel anlattı. Anlatacak hiçbir şey bırakmadı. Dağlarından yağlar, ovalarından ballar dedi galiba. İnşallah o günleri tekrar yaşamak nasip olur. Yağların, balların fiyatlarına erişemediğimiz bu günümüzde demek ki Evliya Çelebi bu günleri görseydi adam kahrından ölecekti. İnşallah güzel günler yakındır, güzel günlere tekrar kavuşacağız. Manisa’mızın tarihi, geçmişi çok güçlüdür, büyüktür. Ne mutlu Manisalıyım diyebilene, ne mutlu hayatını Manisa’da sürdürebilen bütün dostlarımıza, kardeşlerimize. Müstesna bir yerdeyiz bunun kıymetini bileceğiz.” 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Zam devam ediyor! Şeker fiyatları 290 liradan 700 liraya çıktı

HIZLI YORUM YAP