Ak Parti Katarlı firmanın 90 milyon dolar borcunu bir Kalem'de sildi! | EKONOMİ
DOLAR

32,6014$% 0.1

EURO

35,0443% 0.47

STERLİN

40,6445£% 0.11

GRAM ALTIN

2.427,91%0,21

ÇEYREK ALTIN

4.060,00%0,22

a

Ak Parti Katarlı firmanın 90 milyon dolar borcunu bir Kalem’de sildi!

Katarlı firmanın 90 milyon dolar borcunu bir Kalem’de sildiler! CHP liderinin yaptığı açıklamalar sonrası Katar kavgası devam ediyor, Kılıçdaroğlu yatırım yapmalarına kimse bir şey demiyor, önemli olan malın satılması, bu devletin malı ve arazileri satılıyor, Katarlı firmanın tek kalemde borçları siliniyor, Allah aşkına pandemi sürecinde hangi vatandaşın borcu sildiler? Biz buna karşıyız kimse bunlar yerli ve milli demesini esnafın hali ortada ben Ak partili seçmene sözüm yok onların vatan severliğinden kuşkumda yok onlarında hakkını savunuyorum, hepimizin çocuğu çoluğu var.. işsiz olan sizlersiniz, ben işsizleri savunuyorum, Nedir bu katar aşkı? hangi gerekçeler ile bu işleri yapıyorsun? Açıklama varmı yok, paylaşım varmı yok!

 

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu: “Katarlı firmanın 90 milyon dolar borcunu, kafana göre bir kalemde siliyorsun. Emeklinin aylığına da 90 lira zam yap bari. Onu yapıyorsan bunu da yap.

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu: “Her şeyi satıyorlar, her şeyi. Şimdi de Borsa İstanbul’u… Kaça sattıkları da belli değil. Bir de milliyetçi geçiniyorlar. Memleketin satılmadık yerini bırakmadınız, ne milliyetçiliği Allah aşkına!”

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu: “Hakimler Savcılar Kurulu, ‘Önce bize soracaksın, sonra tahliye kararı vereceksin’ diye broşür dağıtıyor. Erdoğan da çıkıp hakimlere ‘Talimat almayacaksınız’ diyor, Anayasa’nın 138. maddesinden bahsediyor. Anayasa mı bıraktınız ülkede?”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Katar Borsa İstanbul’a ortak oldu, Katarlılar Borsayı ‘da aldı!

HIZLI YORUM YAP