Yunanistan'ın mülteci kampı olarak gösterdiği yer sözde PKK karargahı çıktı skandal! | DÜNYA
DOLAR

32,3830$% 0.18

EURO

35,0974% 0.01

STERLİN

41,0851£% 0.43

GRAM ALTIN

2.456,47%2,26

ÇEYREK ALTIN

4.020,00%0,36

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Yunanistan’ın mülteci kampı olarak gösterdiği yer sözde PKK karargahı çıktı skandal!

Yunanistan’ın mülteci kampı olarak gösterdiği yer sözde PKK karargahı çıktı skandal!

Son günlerde Türkiye’ye karşı tacizleri ve saldırgan tutumu devam eden Yunanistan’ın terör örgütü PKK ile iş birliği ortaya çıktı.TRT Haber’in haberine göre, Atina’ya bir saat uzaklıktaki Lavrion kasabasında ”Mülteci kampı” kisvesiyle tanıtılan yer, terör örgütü PKK’nın kampı. Lavrion kasabasındaki terör kampı, Google Haritalar uygulamasında da görüntülendi. Böylece Atina’nın teröre verdiği destek bir kez daha görüldü. GOOGLE İFŞA ETTİUygulama, Lavrion’daki terör yuvasını sözde “PKK Karargahı” adıyla gösteriyor. Terör kampı; Agia Paraskeui ve Danoukara sokakları arasında yer alırken uydu görüntüsü üzerinden ilerlendiğinde de kullanıcının karşısına, duvarında PKK paçavraları bulunan bir bina çıkıyor.

ANKARA DEFALARCA UYARMIŞTI

Öte yandan Ankara, Atina’nın terör örgütlerine verdiği desteğe tepkili. Yunanistan, Lavrion’daki terör yuvası konusunda defalarca uyarılmıştı fakat Yunan makamları, her seferinde Lavrion’un PKK tarafından kullanıldığını yalanladı. Ancak Google Haritalar uygulamasındaki görüntüler, Yunanistan’ın terör kampına ev sahipliği yaptığını ifşa etmiş oldu.

ÇATAKLI: BU KAMP AKTİF

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü ve Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı eylül ayında, bakanlığın konferans salonunda düzenlediği aylık basın bilgilendirme toplantısında açıklamalarda bulunurken, Yunanistan’daki PKK kampı “Lavrion” ile ilgili detayları belgeleriyle paylaşmıştı. Çataklı, “Yunanistan, “Lavrion Kampı’nı terör örgütü PKK’ya tahsis etmiştir. Bu kamp aktiftir ve aktif bir şekilde terör örgütünün hizmetindedir. Bu gerçeğin bizim açımızdan tartışılır herhangi bir tarafı yoktur. İstihbari bilgilerimiz ve delillerimiz nettir” ifadelerini kullanmıştı.

Haberler / Yavuz Selvi

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Rusya nükleer bir saldırı durumunda hedeflerindeki ilk 2 ülkeyi açıkladı: ABD ve İngiltere’yi haritadan sileriz tehdidi

HIZLI YORUM YAP