Yeni Şafak, Akit gazetesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dünyaya rezil etmeye mi çalışıyor? | DÜNYA
DOLAR

32,5677$% 0.04

EURO

34,9009% 0.05

STERLİN

40,6370£% 0.22

GRAM ALTIN

2.429,79%0,00

ÇEYREK ALTIN

4.063,00%-0,46

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Yeni Şafak, Akit gazetesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı dünyaya rezil etmeye mi çalışıyor?

Yeni Şafak, Akit gazetesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı dünyaya rezil etmeye mi çalışıyor?

Yeni Şafak, Akit gazetesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı dünyaya rezil etmeye mi çalışıyor?: İngiliz Ekonomistin Yaptığı İroniyi Erdoğan Övgüsü Sanan Yeni Şafak, Akit Alay Konusu Oldu, Türkiye’nin en az okunan gazeteleri içerisinde olan Yenişafak ve Ak it gazetesinin yaptığı haber alay konusu oldu.

İngiliz ekonomistin yaptığı ironiyi haber yapan gazetelerin manşet olarak çıkması ve algı operasyonu gün yüzüne çıkmasının ardından bir çok trol grubunun haberi gerçek sanıp destek olması ‘da dünya üzerinde Türkiye’yi küçük düşürdü.

Türk Lirasındaki aşırı dalgalanmalar pek çok ticari işletmeyi kilitlemiş durumda. Öyle ki yabancı ekonomistler bile bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor. Ekonomist Timothy Ash de bu isimlerden biri. Ash geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımda şaka amaçlı ‘Biz batılı ekonomistler hepimiz aptalız’ demişti. Bunu ciddiye alan da Yeni Şafak ve Akit gibi belli başlı mecralar oldu. Ash bunun ironi olduğunu belirtince paylaşılan haberler ufak bir operasyonla yayından kaldırıldı.

 

Yeni Şafak, Akit gazetesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dünyaya rezil etmeye mi çalışıyor

yenişafak erdoğan

Baykuş haber olarak Türkiye’yi küçük düşüren haberi, büyük bir başarı gibi gösteren Yeni şafak ve Ak it gazetesini kınıyoruz!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türkiye ve Katar, Kabil Havalimanı konusunda Taliban’la prensip olarak anlaşmaya varıldı

HIZLI YORUM YAP