Volodimir Zelenski haddini bil! Ne demek ulan Filiki Eterya kurulabilir! | DÜNYA
DOLAR

32,3585$% 0.21

EURO

35,0719% -0.17

STERLİN

40,9651£% -0.13

GRAM ALTIN

2.285,25%0,35

ÇEYREK ALTIN

3.966,00%-0,43

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Volodimir Zelenski haddini bil! Ne demek ulan Filiki Eterya kurulabilir!

Volodimir Zelenski haddini bil! Ne demek ulan Filiki Eterya kurulabilir!

Volodimir Zelenski haddini bil! Ne demek ulan Filiki Eterya kurulabilir! Malum Rus ve Ukrayna savaşında tarafımız aslında belli, öncelikle Ukrayna halkını desteklediğimiz Tüm dünya bilir, Türk milletinin yarıdan fazlasının Ukrayna halkını desteklediğini bilmeyen yok.

PUTİN DENEN KATİLE GÜVENMİYORUZ!

Burada Katil Putin’e güvenmemiz söz konusu değil. Ben şahsen Geçtiğimiz günlerde Volodimir Zelenski Yunan medyası ve meclisinde yaptığı açıklamaya baktım kimse tepki vermiyor! Bizim dışişleri bakanı sanırım uyuya kalmış! Uyuya kalmış diyorum çünkü uyanık olsa sert cevap verirdi!

Volodimir Zelenski Yunan meclisinde söylediği sözler ile Türk katillerine açıkça destek mesajı verdi.. Tabii Burada diğer parti liderlerine ‘de iki çift söz söylemek gerek, İçinizde bu açıklamalara tepki bir tepki gösterecek yok mu? Yok mu içiniz ‘de Türk milletinin yapılmış bu hakarete sert tepki gösterecek.

ÇAKMA Milliciler !

Çakma Milliciler , Çakma ülkücüler, Çakma Türkçüler. Çakma sözde milliciler, Volodimir Zelenski Türk katillerine verdiği desteğe bir cevabınız yok mu?

Türk katilleri diyorum bunlar meydanlara Türkleri öldürüp bacaklarını kesenler, Bunlar hamile kadınların karınlarını deşenler.. Volodimir Zelenski büyük bir yanılgıya sebep olmuştur, Bu açıklama için özür bekliyoruz, O bölgede olan Türk unsurunu unutmayın ne demek biz yunan Rumlarına ve Türk katillerine destek mesajı vermek. Haddini bil.

Adam ol. Adam sansınlar. Ukrayna halkına destek olan binlerce, milyonlarca Türk olduğunu unutma. Özür dile.

Şimdi merak edenler olur neydi o sözler

“Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski’nin katliamları tarihe kazınan Filiki Eterya’ya güzelleme yapması ve “Yunanistan ve Ukrayna arasında da bir Filiki Eterya kurulabilir” şeklinde sözler sarf etmesi büyük tepki çekti.”

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Ceenbekov, başkentte yeniden OHAL ilan etti…

HIZLI YORUM YAP