Ünlü rock grubu Pink Floyd'un solisti Waters'tan İsrail'e tepki gösterdi! | DÜNYA
DOLAR

32,4892$% 0.11

EURO

34,8714% 0.35

STERLİN

40,7351£% 0.55

GRAM ALTIN

2.480,36%0,75

ÇEYREK ALTIN

4.237,00%0,67

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Ünlü rock grubu Pink Floyd’un solisti Waters’tan İsrail’e tepki gösterdi!

Ünlü rock grubu Pink Floyd’un solisti Waters’tan İsrail’e tepki gösterdi!

Ünlü rock grubu Pink Floyd’un solisti Waters’tan İsrail’e tepki gösterdi! Filistin’de yaşanan olaylar dünya gündemine girdi, Filistin’de daha önce şeyhlerin toprakları satması ile ( şeyh Filistinli toprak ağaları ) İsrail bir çok yerde hak iddia ederek satın aldığını göstererek Filistin’in içlerine kadar girmişti. Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti döneminde Türklere karşı sırt dönen Filistin’de sular durulmuyor!

Waters İsrail’in zorlayıcı davranmasını kınadı ve bunu yapmamaları gerektiğini dile getiren mesajlar paylaştı. İsrail bir apartheid devlettir. Şeyh Cerrah’ta yaşanan soykırımsal evden çıkarmalara bakın paylaşımında bulunduğu görüldü.

Arkadaşları ile birlikte doğu Kudüs’e gidecek!

ABD başkanına tepki gösterdi!

Joe Biden ise yaptığı paylaşımda İsrail’i her koşulda destekliyorum açıklamasına tepki gösterdi, insanların evlerinden soykırım gibi çıkarılmasını nasıl desteklerin diyerek tepki gösterdi!

UEFA VE FIFA’ya seslendi ve onları müsabakalara alınmaması çağrısında bulundu, bir çok taraf ise İsraili’in yaklaşımını kınarken, destek olan ülkeler ve kişiler olduğu’da görüldü. Filistinlilerin topraklarını satarak verdikleri yerler İsrail devletine ait kişilerin dolayısı ile Filistin halkı kendi elleri ile ülkeleri ve toprakları sattı şimdi çıkmamak için direniyorlar ifadelerine ‘de yer verildi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Edi Rama’dan İtalya’ya Türkiye ayarı: Bu haberler beni sinirlendiriyor

HIZLI YORUM YAP