Türkiye er ve geç Radikal İslamcılar ile karşı karşıya bırakılacak! Amaç Türkleri Tarihten silmek! | DÜNYA
DOLAR

32,3334$% 0.23

EURO

35,1034% -0.15

STERLİN

41,0095£% -0.09

GRAM ALTIN

2.307,38%1,33

ÇEYREK ALTIN

3.972,00%0,17

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Türkiye er ve geç Radikal İslamcılar ile karşı karşıya bırakılacak! Amaç Türkleri Tarihten silmek!

Türkiye er ve geç Radikal İslamcılar ile karşı karşıya bırakılacak! Amaç Türkleri Tarihten silmek!

Türkiye er ve geç Radikal İslamcılar ile karşı karşıya bırakılacak! Amaç Türkleri Tarihten silmek! Bir çok radikal İslamcının Türkiye’ye yerleştirilmesi projesi hakkında çok fazla konuşulan durum var, Radikal İslamcıların ortak dili Atatürk ve Türk düşmanlığı..

İlk olarak Atatürk’ü hedef alan Radikal İslamcıların diğer planı ise ilerleyen zamanlarda Türklere karşı hakaret.. Bunun ilk fitili geçtiğimiz senelerde başladı, Özellikle Sığınmacılar Türk milletine farklı gözle bakması, Namusuna göz dikmesi bunun örneği..

AMAÇ TÜRKİYE!

Amaçları Türk milletini sindirmek olan ve Ortadoğu’da barışın sağlanmasını sağlayacak tek ülke olan ve yer aldı zenginleri ile birlikte dünyanın en özel Ülkesi durumunda olan  Türkiye için özellikle Türk düşmanlarının kimlik bölme mantığı ile çok milletli bir ulus devleti yapmasının sebebi bu olduğu anlaşılıyor!

Avrupa’nın Sığınmacılar ve Mülteciler Avrupa’da değil Türkiye’de kalsın demesinin en büyük nedeni de bu..

İsrail’in özellikle, Bu amaç doğrultusunda, düşündüğü projenin ben Amerika merkezli olduğunu ve İngilizlerin de parmağı olduğunu düşünüyorum.

Dağılmış bir Türkiye Büyük devletler için kaçınılmaz bir proje olur. Bir yatırım aracı olarak düşünülüyor Türkiye.

Bu sebep ile Hükumetin önlem alması gerek. Yine de bu emele hizmet edenlerin de  vatana ihanetten yargılanması gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti Ortadoğu’nun bataklığına asla saplanmamalı ve Yüzünü Avrupa’ya dünyaya dönmeli..

Örneği var mı? Var..

Onu sona sakladım, Bir çok Atatürk Düşmanı Laiklik istemeyiz diyorlar amaçları nedir merak ettiniz mi? Hiç bir söz hakkı olmayan bu radikal islamcıların Atatürk neden laik bir yönetimi seçmiş sorusunu sorması ve araştırması gerekiyor.

Anlatayım..

Gazi Mustafa Kemal Atatürk cennet mekan. İngilizlerin piyonu olmuş İslamcıları görünce endişeye kapılmıştır, İlk yıllarında dahi bu amaç ile bir çok radikal grup Atatürk’e kafi diyecek kadar hadlerini aşmış ve İngilizler açıkça destek vermiştir. tanıdık geldi mi?

Geldi..

Bundan dolayı Laik ve çağdaş sisteme geçiş yapıldı.. Bunu Atatürk düşmanı bilmez hatta kabul dahi edemez, Çünkü atasını tanımayan bir radikal islamcı vatan haini nereden bilecek Türkiye Cumhuriyeti kurulurken ne acılar çekildi.. Bu sebep ile Yurt ve dünya genelinde olan Türkiye Cumhuriyeti düşmanlarına gereken cevap elbet verilmelidir.

Türkiye, Türk kalacak, sığınmacı gelsin mi gelsin, mülteci gelsin mi gelsin, Ama Avrupa’nın almadığı Türkiye’de kalmalı dediği tek bir mülteci alınmasın, Kim ne kadar alıyorsa o kadar alınsın.. Türkiye Avrupa’nın kölesi değildir, Bu millet aç ise kimse rahat uyuyamaz..

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başkanı Erdoğan’dan kritik görüşme

HIZLI YORUM YAP