Trump corona oldu diye bizim medya bayram ediyor! | DÜNYA
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Trump corona oldu diye bizim medya bayram ediyor!

Akşam malum Galatasaray’ın maçını izlemek içinde kendime vakit ayırdım sonra gelen bir kaç telefon, Trump corona olmuş, Trump ölecek. Dedim yapma bilo yapma!

Arkadaşım Trump ölecek evet ama ölünce yada başkanlığı bitince yerine gelecek adam bize iyi davranıp, başımızı okşayıp, dış borcu verip, Suriyeli meselesini çözüp, doları düşürüp, fetö denen kansızı bize verip işte güçlü Türkiye demeyecek harelde.

Bizim medya maymunları Allah akıl ve hidayet versin, Trump ölecek diye medet umuyor, arkadaşım ABD uçakları incirliden kalkıyor, sen taaaa okyanusun oradan adam ölsün diye bekliyorsun. Kardeşim sen nasıl bir rezil, nasıl bir ahmaklık içindesin. Bunu yapanlar ve hatta ölse oyun oynayacak kutlama yapacak insanlar var. Bir kere hiçbir ölüm üzerine bu yapılmaz gerçi yapan varmı elbet var lakin onlarda müslüman ve mümin değiller. Gafiller.

Şimdi gelelim diğer meseleye bu malum medya sanırım herkesi cahil sanıyor, arkadaşlar zamanında ingiliz prensi gizli müslüman dediniz tutmadı. Üstelik bunu şu ölen fesli dahi dedi. İngiliz prensi müslüman olsa ne olacak? Sonra ABD seçiminde obama müslüman dediniz adam orta doğuyu silip attı bırakın doğuyu adam müslüman bile çıkmadı oda tutmadı, sonra Trump seçime girdi işte lider bu dediniz, diğer bayan vardi klinton onun içinde fetoyu asla vermez dediniz, Trump verecek dediniz oda tutmadı üstelik trump bizde olan rehineleri twitter uzeriden veya telefonla arayarak aldı bizi rezil etti. Şimdi o ölsün diye bekliyoruz.

İşte yukarıda anlatılanların birisi dahi yalan değil, hayatı algı ve aldatma içinde geçen bu medya uzmanları ve sahipleri herkesi aptal yerine koymaya ne meraklı.

Yukarıda yazılan insan istiyor ki ABD başımızı okşasın, bizi sevsin, AB ülkeleri bize muhtaç olsun.

Ne gafil sen ne yaptın ki sana ne verecekler, daha Türkiye yaşayan insanlar dahi bir birine kutupken, kavga içinde yumrukları sıkmış Avrupa ve ABD bize muhtaç olsun diye bakıyorsun işte bu gaflet cahillikten değil Allah’ın o insandan rahmetini kestiğini kanıtlar.

Nasıl bu hale geldik sormak lazım. Ama bu cahillerin acilen tedavi edilmesi lazım, ABD içinden veya AB içinde bize iyi bakacak bir ülke yok, Osmanlı yıkıp geçmiş buraları taa evelinde, Cumhuriyeti’nin çocukları bunları aç susuz kurşunsuz param parça etmiş ama asla bunlardan medet ummamış  ama gel gör ki kendisine Osmanlı evladı diyen, yerli milli diyen Trump ölse diye dua ediyor. Bu nasıl bir eziklik, nasıl bir aptallık. Nasıl bir muhtaçlık. Tek kelime ile bu insanlar ne güçlü Türkiye nede güçlü millet iradesinde değiller. İşleri güçleri dış güçler içeriyi asla göremezler o yüzden içleri hep fesat hep bir benlik.. umarım başta cumhur başkanımız buna bir el atar. Atmalı.

Ersoy.k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Trump test sonuçu çıkana kadar karantinada olduğunu duyurdu !

HIZLI YORUM YAP