The Witcher Blood Origin izle! Netflix’te | DÜNYA
DOLAR

32,5659$% 0.07

EURO

35,0630% 0.56

STERLİN

40,7177£% 0.31

GRAM ALTIN

2.428,56%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.062,00%0,15

a

The Witcher Blood Origin izle! Netflix’te

The Witcher Blood Origin izle! Milyonlarca kişinin beklediği mini dizi artık yayına girdi, uzun süredir beklenen dizinin yayınlanmaya başlaması ile Türkiye ve Dünya gündeminde ilk sıralara doğru hızla ilerleme başladı.

The Witcher Blood Origin Netflix izle!

MİLYONLARCA KULLANICI DİZİ İÇİN İLK BÖLÜMLERİNDE OLUMLU YORUMLAR YAPMIŞ VE DİZİNİN DEVAM ETMESİNİ DÜŞÜNÜNDÜĞÜNÜ BELİRTMİŞTİ.

Fantastik dizi diğer bölümleriyle büyük bir izleme aldı ve ilgi gördü The Witcher bölümünün 3. bölümü beklenirken bu boşluğu değerlendiren dizi ekibi mini bir dizi yayınlamaya karar vermiş ve izleyicilerinin merakını daha fazla artırmıştı.

The Witcher ile aynı evrende geçen ve bu dünyanın geçmişini anlatan The Witcher Blood Origin, bugün Netflix’te izleyici ile buluştu.

The Witcher Blood Origin dört bölümden oluşan mini bir dizi. The Witcher Blood Origin, The Witcher ‘in geçmiş dünya veya diğer adıyla eski tarihini anlatan bir dizi.

Geralt ve Ciri aracılığıyla tanıma fırsatı tanıdığımız bu fantastik evrenin geçmişini görme şansı yakaladığımız dizi, asıl dizide de zaman zaman duyduğumuz eski bir olayı, kürelerin birleşmesini anlatıyor. The Witcher evreni için oldukça önemli bir olay olan kürelerin birleşmesi; insanların, elflerin ve canavarların dünyalarının buluşmasına neden oluyor. Asıl diziden de bildiğimiz gibi bu birleşme elfler için yıkıcı sonuçlar doğuruyor.

Bu yıl Everything Everywhere All at Once ile adından söz ettiren usta oyuncu Michelle Yeoh dizinin başrolünde yer alıyor. Ona Sophia Brown, Lenny Henry, Mirren Mack, Nathaniel Curtis ve Dylan Moran eşlik ediyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Terörist Taliban Örgütü Afganistan’da Kadınlara işkencesi, protestocuları dövüp ateş ettiler!

HIZLI YORUM YAP