Terörist Taliban Örgütü Afganistan'da Kadınlara işkencesi, protestocuları dövüp ateş ettiler! | DÜNYA
DOLAR

32,5109$% 0.02

EURO

34,9851% -0.16

STERLİN

40,8141£% -0.14

GRAM ALTIN

2.438,65%0,14

ÇEYREK ALTIN

4.053,00%0,05

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Terörist Taliban Örgütü Afganistan’da Kadınlara işkencesi, protestocuları dövüp ateş ettiler!

Terörist Taliban Örgütü Afganistan’da Kadınlara işkencesi, protestocuları dövüp ateş ettiler!

Terörist Taliban Örgütü Afganistan’da Kadınlara işkencesi, protestocuları dövüp ateş ettiler!

Sunucu Taliban sözcüsüne kızının Katar’da okuyup okumadığını soruyor. Taliban sözcüsü de kabul ediyor ve kızının tesettürlü okuduğunu söylüyor. Kendi kızlarını yurt dışında okutup, Afgan kızlara üniversiteyi yasakladılar

KATAR VE TALİBAN YAKINLIĞI!

Terörist Katar ‘ın Katar ile yakın ilişkisi ise biliniyor, Taliban Liderinin Katar’da yıllarca kaldığı ve Kızını ailesini Katar’da okuttuğu öğrenilmişti.

Taliban sözcüleri ‘de Katar’da kızlarını okuturken, Kendi ülkelerinde kadınların okumasını tamamen yasakladılar, işlere gitmesini ‘de yasaklayan bildiriyi yayınladılar!

Afganistan’da Kadınlara yönelik şiddeti artıran terör örgütü Talibana tepkiler devam ediyor. Bir çok ülkenin Taliban’a yönelik yaptırım bunu yanı sıra ülkeye yönelik operasyonlar gündemde.

Türk siyasetçilerden sadece İYİ parti alınan kararı kabul edilemez olduğunu söyledi. Ak partili yetkililer ise Talibana yönelik bir açıklama yapmadı, Daha önce inançlarının bir olduğunu söylemişlerdir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mossad Başkanı David Barnea: İran, Rusya’ya Ukrayna savaşında kullanılmak üzere gelişmiş silah sistemleri transfer ediyor

HIZLI YORUM YAP