Terörist Fethullah Gülen Öldü mü, Hastaneden çıktı mı, FBI orada mı? | DÜNYA
DOLAR

32,3801$% 0.18

EURO

35,1159% -0.01

STERLİN

41,0615£% 0.37

GRAM ALTIN

2.324,55%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.016,00%0,26

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Terörist Fethullah Gülen Öldü mü, Hastaneden çıktı mı, FBI orada mı?

Terörist Fethullah Gülen Öldü mü, Hastaneden çıktı mı, FBI orada mı?

Terörist Fethullah Gülen Öldü mü, Hastaneden çıktı mı, FBI orada mı? Nur cemaatinin eski hocalarından olan ve Radikal cemaat lideri FETÖ/PDY elebaşı Gülen’in sağlık durumu ciddi, Bir kez kalbinin durduğu bildirildi.

Yirmi yakındır sağlık sorunları olan ve zaman, zaman hastaneye kaldırılan Terörist Gülen’in beyin ölümü ise gerçekleşmediği bildiriliyor.

Hastane çevresinde ise FBI ajanslarının kuş uçurtmadığı herhangi bir olaya karşı hastane bilgilerinin ise kimseyle paylaşılmadığı aktarılıyor.

TERÖRİST Fethullah Gülen ÖLÜRSE YERİNE KİM GELECEK?

Bir ismin tartışıldığı ve özellikle Avrupa ‘da yaşayan kişilerin ‘de tartıştığı konu. Genç ve molalar anlaşamıyor.. Belirli cemaat üyeleri ABD’den tamamen gitmenin yolunu ararken ve farklı bir ülkeye gitmek isterken, diğer genç kuşaklar ise, genç bir ismin gelmesini modern şekilde uzun yıllar cemaat liderliği yapılması taraftarı, eski terör üyeleri ise belirli isimleri ve Gülen ile iş birliği yapmış uzun yıllardır tanınan isimlerin gelmesini istiyor.

CEMAAT dağılabilir..

Edinilen bilgiye göre İstihbarat birimlerinin ise izlediği durum hakkında bir çok grup ve istihbarat birimleri farklı gruplar ile iletişim halinde.

Türkiye ise cemaat içerisinde olan bazı kişilerin Türkiye’ye getirerek cemaat içerisinde olan bitenleri öğrenmek için çalışmaları sürdürüyor.

Genç cemaat üyelerinin özellikle sosyal medya ve youtube üzerinden kaybedilen terör cemaatinin yeniden şekillenmesi için sohbet vermeyi amaçladıkları ise iddialar arasında..

Terörist Gülen sağlık kontrolleri sonucunda hastaneden ayrıldığı bildirildi..

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İddia: ‘Türkiye – Ermenistan Sınırındaki Mayınlar Temizleniyor mu?’

HIZLI YORUM YAP