Süleyman Soylu BAE gitti, Reis Sedat Peker'den cevap: Ben zebaniyi gülerek karşılarım cezaevinden çekinmem | DÜNYA
DOLAR

32,5188$% 0.19

EURO

34,5894% 0.09

STERLİN

40,4357£% 0.14

GRAM ALTIN

2.491,83%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.262,00%0,00

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Süleyman Soylu BAE gitti, Reis Sedat Peker’den cevap: Ben zebaniyi gülerek karşılarım cezaevinden çekinmem

Süleyman Soylu BAE gitti, Reis Sedat Peker’den cevap: Ben zebaniyi gülerek karşılarım cezaevinden çekinmem

Süleyman Soylu BAE gitti, Reis Sedat Peker’den cevap: Ben zebaniyi gülerek karşılarım cezaevinden çekinmem, Pasaportu iptal edilen Sedat Peker BAE dijital tecvit ile susturtulması gündemde sıcaklığını soruyor!

Peker’in konuşması için ise sosyal medyadan bir çok kişi Özellikle muhalefet partilerin BAE görüşmesini ve Sedat Peker’in konuşması ve dijital tecvidin kaldırılması için anlaşması gerektiğini savunuyor.

Bir çok kişi Sedat Peker’in konuşması gerektiğini ve dijital tecvit ile susturulma çabasının ise yanlış olduğunu sosyal medyada dile getiriyor.

Sosyal medya twitter’da bazı yorumcular Süleyman Soylu ve Ak partiyi eleştirerek

Yıl 25 Kasım 2021 Süleyman Soylu; “BAE 15 Temmuz darbesinin failidir” dediğini ve aradan geçen kısa sürede gitmesi ise eleştiriliyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, suç örgütü lideri Sedat Peker’in bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ziyaretinin ardından Peker cephesinden ilk yorum geldi. Gazeteci Gökmen Karadağ, Peker’in ziyarete ilişkin yorumunu ilk kez TELE1 ekranlarında açıkladı.

Süleyman Soylu BAE gitti, Reis Sedat Peker'den cevap: Ben zebaniyi gülerek karşılarım cezaevinden çekinmem

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hakkında yakalama kararı bulunan suç örgütü lideri Sedat Peker’in kaldığı BAE’ye gitti. Soylu, Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Al Nahyan ile görüştü.Heyetler arası görüşmede, Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Türkiye’nin Abu Dabi Büyükelçisi Tugay Tunçer, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Resul Holoğlu da hazır bulundu.

Peker’in avukatı Ersan Barkın, Interpol tarafından sadece savunması alınmak üzere çıkarılan kırmızı bültenin, ‘tüm dünyada aranıyor’ biçiminde kapsamının genişletildiğini ifade etti.

Gazeteci Gökmen Karadağ, TELE1 ekranlarında yayınlanan Açıkça programında Peker cephesinden ziyarete yönelik ilk yorumu aktardı.

PEKER’E ZİYARET BİLGİSİ TÜRKİYE’DEN GİTTİ

Karadağ, Peker cephesi ile bulunduğu temasa ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

Bu ziyaretin, bakanlığın resmi ziyaret programında yer alıp almamasıyla ilgili bir belirsizlik var. Resmi ziyarete yer almadığına ilişkin de iddialar var.

TELE1 yayınına bağlanan Peker’in avukatı Ersan Barkın ‘BAE istihbaratından Peker’e herhangi bir kişi görüşmeye dair bilgi vermiş değil. Ziyaretin bilgisi Peker’e Türkiye’den geldi’ bilgisini verdi.

Soylu’nun yanındaki heyette Holoğlu’nun da yer alması dikkat çekici. Çünkü, Peker’in hakkındaki davalar ve iade dosyasına eklenecek yeni soruşturma planları hakkında BAE’ye bilgi verme yönündeki tezi destekliyor.

Peker cephesinden bu ziyaret ile ilgili görüştüğüm kişiler, Peker’in ‘Ben zebaniyi gülerek karşılarım cezaevinden çekinmem’ sözlerini hatırlattı.

Kaynak: tele1

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Canelo Alvarez, Messi’yi tehdit etti, Mike Tyson devreye girdi! Ringe çıkmak zorunda kalırım!

HIZLI YORUM YAP