Son dakika Haberleri: Libya Başbakanı Serrac istifa edeceğini duyurdu ! | DÜNYA
DOLAR

32,3813$% 0.19

EURO

35,1046% -0.03

STERLİN

41,0882£% 0.44

GRAM ALTIN

2.325,05%0,25

ÇEYREK ALTIN

4.032,00%0,81

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Son dakika Haberleri: Libya Başbakanı Serrac istifa edeceğini duyurdu !

Son dakika Haberleri: Libya Başbakanı Serrac istifa edeceğini duyurdu !

Son dakika Haberleri: Libya Başbakanı Serrac istifa edeceğini duyurdu !

 

Son dakika haberi: Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başbakanı Fayiz Serrac, Ekim ayının sonuna kadar istifa etmek istediğini söyledi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’ndan ilk yorum geldi Libya’da her iki tarafın anlaşması ile seçime gidildiği takdirde, fedakarlık yapılarak istifa edebileceğini söyledi. Yoksa bugünden bir istifa söz konusu değil” ifadelerine yer verdi.

 

 

Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başbakanı Fayiz Serrac “Ekim ayı sonunda görevlerimi yeni kurulacak hükümete ve yürütme meclisine teslim etmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.

Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başbakanı Serrac, konuk olduğu canlı yayın programında istifa edip etmeyeceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ekim ayı sonunda görevini bırakmak istediğini söyleyen Serrac, “Ekim ayı sonunda görevlerimi yeni kurulacak hükümete ve yürütme meclisine teslim etmek istiyorum” açıklamada bulundu.

 

ÇAVUŞOĞLU’NDAN İLK SERRAC AÇIKLAMASI

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Serrac’ın istifa edeceği söylentilerine ilişkin, “Serrac’ın yardımcısı ile de görüştüm. Serrac, Libya’da her iki tarafın mutabakatı ile seçime gidildiği takdirde, fedakarlık yaparak istifa edebileceğini ifade etti. Yoksa bugünden bir istifa söz konusu değil” ifadelerine yer verdildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türkiye, Fransa’ya ağır darbe vurdu !

HIZLI YORUM YAP