Sırp Çete lideri Zeljko Bojanic’in Sarıyer Ormanada'da sitesinde 3 kadın cesedi iddiası | DÜNYA
DOLAR

32,3793$% 0.18

EURO

35,0612% -0.13

STERLİN

40,9826£% 0.19

GRAM ALTIN

2.324,18%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%-0,41

a

Sırp Çete lideri Zeljko Bojanic’in Sarıyer Ormanada’da sitesinde 3 kadın cesedi iddiası ortlığı karıştırdı! Sırp Çete liderinin sahte pasaport ile ülkeye giriş yaptığı ve göz altına alındığı bildiriliyor. Konuyla ilgili olarak emniyet ekipleri ise araştırmayı sürdürüyor!

SAHTE PASAPORT İLE NASIL GİRDİ? KIRMIZI BÜLTENLE ARANIYORDU!

Uyuşturucu , tehdit, rehin alma, öldürme, yaralama suçları olduğu belirtilen Sırp Çete liderinin ise nasıl elini kolunu sallayarak ülkeye girdiği merak konusu oldu! İddialara göre kazıda 3 kadın cesedi bulunduğu ve kazı çalışmalarının sürdüğü belirtiliyor. 

ÇOK SAKİN VE BEY EFENDİYDİ!

En güvenli siteler içerisinde gösterilen Sarıyer Ormanada sitesi içerisinde kişinin nasıl fark dilmediği ise merak konusu olurken, Site yönetiminin konuyla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu!

UYUŞTURUCU SEVKİYATI YAPARKEN YAKALANDI!

Sırp Çete lideri Zeljko Bojanic’in Sarıyer Ormanada'da sitesinde 3 kadın cesedi iddiası

Avrupa’ya uyuşturucu sevkiyatı yaparken yakalandı. Adı defalarca uyuşturucu kaçakçılığına karıştı. Interpol’ün kırmızı bülten ile aradığı Sırp çete lideri İstanbul’da yakalandı. Zeljko Bojanic’in Sarıyer’deki evinin bahçesinde polis ekipleri kazı çalışması yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kırmızı bültenle aranan Sırp çete lideri Zeljko Bojanic’in İstanbul’da yakalanmasına ilişkin tepki gösterdi, Sırpça mesaj yayınladı. Emniyet kazılar sonucunda bir bulguya rastlanılmadığını açıkladı.

Avrupa’nın en çok aranan 45 suçlu listesinde de yer alan Sırp asıllı Zeljko Bojanic’in, 2014-2015 yıllarında adı yasa dışı uyuşturucu ticareti ile anıldı. Interpol’ün kırmızı bülten ile aranan isimleri arasındaydı.

CNN Türk’ten Emrah Çakmak’ın haberine göre “Boris” takma adını kullanan uyuşturucu baronu, Sırp uyruklu Rosto Mijonovik’i öldürdüğü şüphesiyle İstanbul’da yakalandı. İkametinde arama yapan polis ekipleri, cesedin evin bahçesine gömülmüş olabileceği şüphesi üzerine çalışma başlattı. Polis ekipleri kepçelerle Sarıyer’deki çete liderinin oturduğu bu eve geldi. Evinin bahçesi kazıldı. Gün boyu devam eden çalışmalarda maktulün izine ulaşılamadı. Ancak sabahın ilk ışıklarıyla birlikte burada cinayetin izini sürmeye devam edildi.

Uyuşturucu baronunun Türkiye’ye, “Andelew Belchew Jordan” adıyla sahte pasaport ile giriş yaptığı belirlendi. Kırmızı bültenle aranan Zelyuko Bojanik, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından saklandığı bu evde cinayet şüphesiyle gözaltına alındı. Polis ekiplerinin olaya ilişkin incelemesi ise sürüyor.

3 KADIN CESEDİ

Sırp asıllı Zeljko Bojanic’in bahçesinde yapılan kazı çalışmasını gazeteci Fatih Altaylı sosyal medya hesabından paylaştı.

Fatih Altaylı’nın paylaşımı şöyle:

“Yer İstanbul’da Sarıyer deki Ormanada sitesi. Bir evin bahçesi 3 gündür emniyet güçleri tarafından kazılıyor. 2014’ten beri burada mukim bir Sırp mafya liderinin bahçesi. İddiaya göre mafya lideri gözaltında. Kazıda üç kadın cesedi bulunmuş. Uyuştucu kuryesi oldukları iddiası vara”

Ormanada sitesi

KILIÇDAROĞLU’NDAN SIRPÇA MESAJ

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kırmızı bültenle aranan Sırp çete lideri Zeljko Bojanic’in İstanbul’da yakalanmasına ilişkin, “Dünyanın ne kadar mafya pisliği varsa paraları ile birlikte şehirlerimize geldi. Şimdi bahçelerde ceset araması yapılıyor. Gördükleriniz, denizde sadece bir kum tanesi. Kartellere sesleniyorum; şehirlerimizi terk edin. Sizi yok edeceğiz. Kirli paranızı alın, gidin. Size kurban vereceğimiz tek bir evladımız yoktur” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, kırmızı bültenle aranan Sırp çete lideri Zeljko Bojanic’in bugün İstanbul Sarıyer’de gözaltına alınmasını ve kaldığı villanın bahçesinde ceset aranmasını değerlendirdi. 

Kılıçdaroğlu, Türkçe ve Sırpça yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“GÖRDÜKLERİNİZ, DENİZDE SADECE BİR KUM TANESİ”

“‘Kara para, sahibini getirir’ dedim. Dünyanın ne kadar mafya pisliği varsa paraları ile birlikte şehirlerimize geldi. Şimdi bahçelerde ceset araması yapılıyor. Gördükleriniz, denizde sadece bir kum tanesi.

“KARTELLERE SESLENİYORUM; ŞEHİRLERİMİZİ TERK EDİN”

Kartellere sesleniyorum; şehirlerimizi terk edin. Sizi yok edeceğiz. Kirli paranızı alın, gidin. Size kurban vereceğimiz tek bir evladımız yoktur.

Srpski karteli; napustite naše gradove! Ne želimo vaši prljavi novac. Upozoravam vas, izgubićete glave. Nemamo ni jedno dete da vam žrtvujemo.”

EMNİYET’TEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, ihbar üzerine Sarıyer’de yapılan kazı çalışmasında şu ana kadar herhangi bir bulguya rastlanmadığını bildirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine 2 Kasım 2022’de gelen ihbar üzerine, Sarıyer ilçesi Zekeriyaköy Mahallesi’nde bulunan adreste kazı çalışması gerçekleştirildiği belirtilerek, “Konuyla ilgili şu ana kadar herhangi bir bulguya rastlanmamıştır”

EMNİYET AÇIKLAMA YAPTI

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Rusya ile ABD arasında penis krizi, ABD uçağı Rus üssü yankının ‘da havada penis çizdi!

HIZLI YORUM YAP