Rusya ve Suriye devleti İdlib'te Mülteci kampını vurdu! | DÜNYA
DOLAR

32,4908$% -0.16

EURO

34,9437% 0.26

STERLİN

40,7018£% 0.26

GRAM ALTIN

2.432,54%0,40

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%-0,15

a

Rusya ve Suriye devleti İdlib’te Mülteci kampını vurdu!

Rusya ve Suriye devleti İdlib’te Mülteci kampını vurdu! Rusya bir çok bölgede Suriye devleti ile birlikte bir çok yeri bombalamaya devam ediyor, Sivil kayıpların olduğu aynı zamanda bölge olan kişilerin ise Türkiye’ye geleceği tartışma konusu olmaya başlaması dikkat çekti.

Konuyla ilgili operasyon ile ilgili Türkiye Ak parti içişleri ve dışişleri bakanlığı bir açıklama yapmazken bölgede bir çok sivilin ise öldüğü bilgisi geliyor!

Suriye devleti daha önce Suriyeliler için ülkenize dönün çağrısı yapmıştı..

Ülkesine dönmeyi istemeyen Suriyeliler Avrupa’da kalmayı istediklerini belirtiyor. Sığınmacılar ile ilgili Avrupa’nın açıklamaları ülkelerine dönmesi gerektiğini ve barışın ağlanması gerektiğini savunurken, Rusya başta olmak üzere Çin, ABD ve İngiltere, Yunanistan Suriyelilerin Türkiye’de kalmasını istiyor!

Daha önce Birçok Radikal islamcı , İhvan grupları ise Türkiye’de Suriyelilerin ve Afganların kalmasını istediğini belirtmişti.

Rus savaş uçaklarının ve Esed rejiminin top/füze bataryalarının hedef aldığı noktalar. Her nokta birden fazla hava veya topçu/füze saldırısına maruz kaldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Suriye Dışişleri: Amerikan projesi başarısız oldu, Tüm ülkelere Askerinizi çekin çağrısı!

HIZLI YORUM YAP