Raif YAVUZYILMAZ : Türkiye Nato’dan Kazanarak mı çıktı ? Yoksa masada mı kaybetti… | DÜNYA
DOLAR

32,5582$% 0.13

EURO

34,8781% 0.6

STERLİN

40,5219£% 0.9

GRAM ALTIN

2.427,45%-0,21

ÇEYREK ALTIN

4.077,00%-1,29

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Raif YAVUZYILMAZ : Türkiye Nato’dan Kazanarak mı çıktı ? Yoksa masada mı kaybetti…

Raif YAVUZYILMAZ : Türkiye Nato’dan Kazanarak mı çıktı ? Yoksa masada mı kaybetti…

Bugün Nato zirvesini ve Nato’da yaşananları bütün Dünya ile beraber ben de seyrettim.Türkiye Cumhuriyeti Devleti başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Nato toplantısına katıldı. Katılımın ardından İyi parti lideri anında çıkış yaptı ve Türkiye taviz verdi dedi. Peki ya durum gerçekten böyle mi ? Gelin hep birlikte bakalım…

Türkiye olarak Dünya’nın her yerinde 15 temmuz darbesi sonrası terörist başı Fetullah Gülen’in FETÖ/PDY hareketini her yerde anlatmış lakin uluslar arası arenada ABD çocuklarını vermemek için kulak arkası yapıp Türkiye’yi farklı şekillerde oyalama yöntemleri ile oyalıyordu bu kaçamayacağımız real bir gerçek olarak karşımızda duruyor.

Aynı şekilde PKK’nın uzantısı olan YPG ortada doğuda adı değişmiş lakin yönetimi değişmemiş bir şekilde faliyet gösterirken ve yine aynı şekilde uluslar arası arenada Türkiye bir karşılık bulamazken , Rusya’nın Ukrayna işgalinden sonra Finlandiya ve İsveç’in Nato’ya dahil olma isteği ile uluslar arası arenada iki terör örgütünüde kabul ettirdik hemde NATO’da !

Neden NATO önemli çünkü bu ülkede hangi darbenin altını kazısak  Nato’cu subayların izlerine veya direkt olarak organizesine raslıyoruz . Aynı şekilde bugün FETÖ’nün CİA’nin Türkiye’deki istihbarata karşı koyma aparatı olarak kullandığını sağır sultan bile duydu biliyor.

Irak, Suriye ,İran ve orta doğunun bağzı bölgelerinde karşımıza çıkan ve ABD açıkça İngiltere’nin ise maşalar ile beslediği YPG gerçeği de karşımıda duruyorken…

ABD’nin ve İngiltere’nin başını çekerek kurduğu NATO’da FETÖ/PDY’yi ve YPG/PKK’yi terörist olarak uluslar arası anlaşmalarda kabul ettirdir. Yani Türkiye inlerinde bayrağı göklere çekti…!

Bu başarı kimin ? 

kem küm etmeye gerek yok !

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın tecrübeli bir siyasal lider olma başarısıdır…

Lakin içeriye dönüp baktığımızda sırf Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı üzerine yürütülen siyaset devam ediyor . Yav kardeşim bu başarı Türkiye’nindir. Bu başarı Türkiye ve Türk’e düşmanlık edenleri ezen, yerle bir eden bir anlaşmadır.

Dönüp demiyor ki ; Evet Türkiye bu masada kazandı ve ülkemizle gurur duyuyoruz demiyor , diyemez  çünkü temiz siyaset bu ülkede para yapmıyor.

Durumun özeti bu şekilde şimdi hep beraber benim penceremden baktık…

-Sizce kazanan kim ?

Herkes biliyor kim kazandı lakin başarılı deseler, o zaman da senin ne işin var iktidarda derler diye söyleyemiyorlar.

Ben buradan bütün muhalif liderlere seslenmek istiyorum dış politikada Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yanında olun içeride ne yaparsanız yapın ama dışarıda bir olun…

Kurucu : Raif YAVUZYILMAZ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Savunma Bakanı Akar’dan İsveç ve Finlandiya’ya NATO uyarısı yaptı!

HIZLI YORUM YAP