Putin kırmızı çizgiyi çekti: Ukrayna savaşına müdahale edenlere saldıra bilir! | DÜNYA
DOLAR

32,3343$% 0.25

EURO

35,1415% 0.01

STERLİN

41,0285£% 0.02

GRAM ALTIN

2.301,87%1,09

ÇEYREK ALTIN

3.962,00%-0,14

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Putin kırmızı çizgiyi çekti: Ukrayna savaşına müdahale edenlere saldıra bilir!

Putin kırmızı çizgiyi çekti: Ukrayna savaşına müdahale edenlere saldıra bilir!

Putin kırmızı çizgiyi çekti: Ukrayna savaşına müdahale edenlere saldıra bilir! Rus Lider Putin önemli açıklamada bulundu. Putin açıklaması sonrası gözler diğer ülkelere çevrildi!

PUTİN BİLMEDİKLERİ SİLAHLAR İLE SALDIRIRIZ!

Putin açıklamasında ise özellikle onların bilmediği silahlar ile saldırabileceğini belirtti. Putin’in tehdit dolu mesajları ile karşılaşan Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinde ise önemli olarak kararlar alınması bekleniyor.

“RUSYA’NIN MİSİLLEME SALDIRILARININ YILDIRIM HIZINDA OLACAĞINI BİLMELİDİRLER”

Putin, “(Ukrayna’da) eğer birileri devam eden olaylara dışarıdan müdahale etmek niyetindeyse ve Rusya için kabul edilemez stratejik tehdit oluşturuyorsa, Rusya’nın misilleme saldırılarının yıldırım hızında olacağını bilmelidirler. Bunun için hiç kimsenin şu anda övünemeyeceği tüm araçlara sahibiz. Ama biz övünmeyeceğiz, gerekirse onları kullanacağız. Herkesin bunu bilmesini istiyorum. Bu konudaki tüm kararları aldık.” dedi.

Batılı ülkelerin Rus karşıtlığı üzerinden çıkar elde etmeye çalıştığını kaydeden Putin, bu ülkelerin Ukrayna’yı Rusya karşıtı bir ülke haline getirdiğini söyledi. Putin, Ukrayna’nın Rusya ile doğrudan bir çatışmaya itildiğini ifade etti.

“TARİHİ RUS TOPRAKLARI”

Rusya’nın “bağımsız bir Ukrayna devleti yaratılmasına olumlu tepki vereceğini ve o zaman dost bir ülke olacağını” dile getiren Putin, “Hiç kimse tarihi Rus topraklarında ‘Rusya karşıtı’ bir oluşumun yaratılmasını beklemiyordu ve buna izin veremeyiz.” şeklinde konuştu.

Putin, Kiev’in nükleer silahlara sahip olduğu iddiaları, Ukrayna’da Batılı biyolojik laboratuvarların keşfi ve silah tedariki de dahil olmak üzere son olayların Moskova’nın bu eylemlere tepkisinin doğru ve zamanında olduğunu gösterdiğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İngiltere karıştı Bir milletvekilinin Parlamento’da porno izlediği iddia edildi

HIZLI YORUM YAP