Paramount Otel için karar verildi! Unico Sigorta haciz kararı üzerine 32.7 milyon liralık teminatı mahkemeye yatırdı | DÜNYA
DOLAR

32,5549$% 0.16

EURO

34,9338% -0.22

STERLİN

40,8411£% -0.11

GRAM ALTIN

2.437,67%0,08

ÇEYREK ALTIN

4.057,00%0,12

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Paramount Otel için karar verildi! Unico Sigorta haciz kararı üzerine 32.7 milyon liralık teminatı mahkemeye yatırdı

Paramount Otel için karar verildi! Unico Sigorta haciz kararı üzerine 32.7 milyon liralık teminatı mahkemeye yatırdı

Paramount Otel için karar verildi! Unico Sigorta haciz kararı üzerine 32.7 milyon liralık teminatı mahkemeye yatırdı. Ülke gündemine giren ve Sezgin Baran Korkmaz ile adı anıldıktan sonra. İsrail casusu olduğu iddia edilen Cihan Ekşioğlu’nun’da adının karıştığı ve askeri araçla otele gitti iddia edilmişti.

Otel’in sahibinin kızı sayın Victoria Yasemin Uras mahkemeye başvuru ‘da bulunmuştu..

Konuyla ilgili karar verildi ve otele haciz konuldu bunun üzerine ise şok bir gelişme yaşandı ve Sezgin Baran Korkmaz’ın şirketi mahkemeye para yatırdı!

Dünya gündemin ‘de ise bu paranın nasıl kazanıldığı konuşulmaya devam ediyor.

Sedat Peker’in gündeme getirdiği Bodrum’daki Paramount Hotel ve Sezgin Baran Korkmaz ile ilgili iddialar üzerine yeni bir gelişme yaşandı.

Zanka TV’de Ferit Atay’a konuşan Paramount Hotel’in ilk sahibi olan Atilla Uras’ın kızı Victoria Yasemin Uras, Özbek asıllı Botır Rakhimov’un otele ‘çöktüğünü’ söylemişti. Öte yandan Uras, EKBA Holding’in sahibi Cihan Ekşioğlu’nun, otele devletin tankıyla girdiğini ileri sürmüştü.

HACİZ KARARI

Victoria Yasemin Uras’ın Paramount Hotel ile ilgili davası sürerken, mahkemeden dikkat çeken bir karar çıktı. Ve Paramount Otel’deki tüm eşyalara haciz konuldu.

Gazeteci Bahadır Öztürk’ün paylaştığı bilgilere göre, Sezgin Baran Korkmaz’a ait olan sorumlu şirket Unico Sigorta da bunun üzerine 32.7 milyon liralık teminatı mahkemeye yatırdı.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Libya’da rehin tutulan 7 Türk vatandaşı niye hala kurtarılamadı? Bakan Çavuşoğlu cevap veremedi!

HIZLI YORUM YAP