Murat Bardakçı TRT 1 canlı yayınında Sevr Antlaşması’nı yırttı (trolledi) | DÜNYA
DOLAR

32,5734$% 0.07

EURO

34,8949% 0.06

STERLİN

40,5706£% 0.11

GRAM ALTIN

2.438,94%0,38

ÇEYREK ALTIN

4.094,00%0,39

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Murat Bardakçı TRT 1 canlı yayınında Sevr Antlaşması’nı yırttı (trolledi)

Murat Bardakçı TRT 1 canlı yayınında Sevr Antlaşması’nı yırttı (trolledi)

Ünlü sözde Tarihçi Murat Bardakçı, TRT ekranlarında çıktığı bir Program’da sözde Sevr anlaşmasını besmele çekerek beyaz boş kâğıtları yırtması gündem oldu, Milyonlarca kişi ekranda gördüğü bu tablo karşısında şoke oldu, bazı din adamlarının ise yalan yanlış iş yaparak besmele çekiyor bu ne kepazelik dediği gözlerden kaçmadı, İslam geleneğin ‘de besmele hayırsız bir işte kullanılmaması konusunda dikkat edilmesi gerektiği söylenmiştir.

Ünlü tarihçi Murat Bardakçı TRT 1’de Tarihin Arka Odası programında canlı yayında Sevr Antlaşması’nın orijinal nüshasını yırttığını söyledi. Bardakçı’nın Sevr Antlaşması’nın aralarına sonradan yerleştiren boş kağıtları yırttığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Sevr Anlaşması’nın imzasız orijinal nüshasını yırttığını iddia eden Murat Bardakçı’nın, antlaşmanın arasına sonradan yerleştirilen beyaz boş kağıtları yırttığı görüldü.

Görüntülerde ilk başta antlaşmanın yırtıldığı sanılırken bir başka açıdan çekime geçilince Bardakçı’nın boş kağıdı yırttığı görülüyor.

“BESMELE ÇEK GEL”

Öte yandan Murat Bardakçı, konuğu Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Erhan Afyoncu’ya da “Besmele çek gel” diyerek Afyoncu’nunda antlaşmayı yırtmasını istiyor. “Ben antlaşmaya dokunamam” diyen Erhan Afyoncu da sözleşmenin içine yerleştirilen beyaz kağıtlardan birini yırtıyor.

Murat Bardakçı’nın TRT 1 canlı yayında 83 milyon vatandaşı “trollediği” söz konusu görüntüler ise sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Kaynak Yeniçağ:

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sabancı’ya şok! Atatürk düşmanlarını konuşturuyorsunuz

HIZLI YORUM YAP