Modeller İsrail'deki Lut Gölü'nde çırılçıplak poz verdi | DÜNYA
DOLAR

32,5178$% 0.19

EURO

34,5805% 0.04

STERLİN

40,4304£% 0.12

GRAM ALTIN

2.493,13%0,29

ÇEYREK ALTIN

4.266,00%0,07

a

Modeller İsrail’deki Lut Gölü’nde çırılçıplak poz verdi

Modeller İsrail’deki Lut Gölü’nde çırılçıplak poz verdi, Onlarca modelin çıplak poz vermesi sonrası radikal İslamcılar tepkilerini dile getirdi ve Allah’a savaş ilan ettiler derken, gerçek sonrasında ise Radikal İslamcı terör grupları neye uğradığını şaşırdı.

Konunun iklim değişikliğine tepki olarak yapıldığı aynı zamanda Allah’a savaş açmadıkları İslama saygı duyduklarını belirtiler.

Radikal islamcı ve İhvancı terör grupları ise bu zaman kadar iklim olayları ile ilgili olarak tek bir açıklama yapmaktan çekindi.

Yüzlerce model, nü çalışmalarıyla bilinen fotoğraf sanatçısı Spencer Tunick‘in yönetmenliğinde, İsrail’deki Lut Gölü kıyılarında çırılçıplak kamera karşısına geçti.

İsrail'deki Lut Gölü'nde çırılçıplak poz verdi İsrail'deki Lut Gölü'nde çırılçıplak poz verdi İsrail'deki Lut Gölü'nde çırılçıplak poz verdi

Sanatçı, İsrail Turizm Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü bu çalışma sayesinde iklim değişikliğine dikkat çekmeyi amaçladığını belirtti.

Tunick, kutsal kitaplarda belirtildiği şekliyle, ‘Tanrı tarafından cezalandırılarak tuzdan bir sütuna dönüşen Lut’un eşinden ilham aldığını ve modellerin de bu sebeple beyaz renge boyandığının’ altını çizdi.

Tunick, nü fotoğraf çekiminin önemini, “Benim için beden, güzelliği, yaşamı ve sevgiyi temsil eder” sözleriyle açıklıyor.

Bölgedeki kaynak sularını tarım ve tüketim amaçlı kullanan İsrail ve Ürdün’deki iklim değişikliği probleminin, suların buharlaşarak azalması sebebiyle giderek arttığı belirtiliyor.

İsrail Turizm Bakanlığı’nın Tunick ile beraber düzenlediği proje ile bölgeye daha fazla ziyaretçi kazandırılması ve bu yolla yatırımın arttırılması hedefleniyor.

Bölgedeki ilk fotoğraf çekimini on yıl önce gerçekleştirdiğini söyleyen 54 yaşındaki Tunick, göldeki su seviyesinin her yıl bir metre kadar azaldığının altını çiziyor…

İşte, 10 yıl önceki çekimden kareler…

İsrail'deki Lut Gölü'nde çırılçıplak poz verdi İsrail'deki Lut Gölü'nde çırılçıplak poz verdi İsrail'deki Lut Gölü'nde çırılçıplak poz verdi İsrail'deki Lut Gölü'nde çırılçıplak poz verdi  İsrail'deki Lut Gölü'nde çırılçıplak poz verdi İsrail'deki Lut Gölü'nde çırılçıplak poz verdi

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Maduro’nun yakını iş insanı Alex Saab ‘para aklama’ suçlamasıyla ABD’ye iade edildi

HIZLI YORUM YAP