Mescid-i Aksa Kılıç Hakkıdır Denirse? | DÜNYA
DOLAR

32,5401$% 0.16

EURO

34,7519% 0.02

STERLİN

40,7628£% 0.04

GRAM ALTIN

2.488,76%0,20

ÇEYREK ALTIN

4.251,00%0,09

a

Mescid-i Aksa Kılıç Hakkıdır Denirse?

Çocukluğum da çok şanslı olduğumu düşünüyordum aslında, her şeye erişebildiğimiz bir ana tanıklık  ediyorduk belkide büyümek istiyorduk. Hata yaptık, büyümemek gerekti bilmiyorduk ki bunca cahil ile aynı toplumda olduğumuzu.. nereden bilelim yarabbi, bilen sensin biz ne bilelim bu bozuk düzenin bize çatacağını..

Kıymetli kardeşlerim iyi kötü Ayasofya cami oldu. Hayırlı olsun Allah acılar yaşatmasın bizlere ama daha ilk günden yaşatmaya başladı.

Bir çok bilinçsiz damat Ferit kılıklı adamlar Atatürk’e hakaret etti! Bir çok kişi geçmişten intikam alır gibi ayasofya ya sıva yaparız dedi. Bu kadar önemli bir tarih ve emaneti sıva yapmakla düşünen bu grup fetönün öz evlatıdır. Dahası Türkiye düşmanı zındık ve şaşırmışlardan başkası değil.

Trol denilen grup yine aynı kargaşayı Ayasofya önünde gösterdi.

Ercan Kırdağ

Bu kadar önemli bir günü bu şekilde bir paylaşımla kendisine partisine zarar verdi, ne yazık ki kimsenin bu konuda bir girişimde bulunduğunu görmedim. Saolsun cumhurbaşkanı bu tür paylaşımlarla ilgili bunları görmek istemiyorum bilinç kişilerin bu tür eylemleri kabul edilemez denildi.

Kanun Numarası : 5816
Kabul Tarihi : 25/7/1951
Yayımlandığı R.Gazete : Tarih : 31/7/1951 Sayı : 7872
Yayımlandığı Düstur : Tertip : 3 Cilt : 32 Sayfa : 1842
Madde 1 – Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret eden veya söven kimse bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile
cezalandırılır.
Atatürk’ü temsil eden heykel, büst ve abideleri veyahut Atatürk’ün kabrini tahrip eden, kıran, bozan veya kirleten
kimseye bir yıldan beş yıla kadar ağır hapis cezası verilir.
Yukarki fıkralarda yazılı suçları işlemeye başkalarını teşvik eden kimse asıl fail gibi cezalandırılır.
Madde 2 – Birinci maddede yazılı suçlar; iki veya daha fazla kimseler tarafından toplu olarak veya umumi veya
umuma açık mahallerde yahut basın vasıtasiyle işlenirse hükmolunacak ceza yarı nispetinde artırılır.
Birinci maddenin ikinci fıkrasında yazılı suçlar zor kullanılarak işlenir veya bu suretle işlenmesine teşebbüs olunursa
verilecek ceza bir misli artırılır.
Madde 3 – Bu kanunda yazılı suçlardan dolayı Cumhuriyet savcılıklarınca re’sen takibat yapılır.
Madde 4 – Bu kanun yayımı tarihinde yürürlüğe girer.
Madde 5 – Bu kanunu Adalet Bakanı yürütür

Yukarıda gördüğünüz resim diyor ki yasayı kaldırın rahat,rahat küfredelim, kim diyor kendisini müslüman sanan bir grup. Şimdi soruyorum sen ona küfredersen onun seveni seninde sevdiğine küfrederse bir kavga çıksa kim sevinir? İngiliz, Aynı bu ortam cumhuriyet döneminde oldu Damat ferit gibi kişiler halkı böldü sonra mı ne oldu, mal oldu mal

Bu ve benzeri paylaşımlar ile Türkiye bir grup kurmak ve insanları farklıiki gruba ayırmak daha önce olduğu gibi bu kutuplaştırmayı yapanların ülkeden kaçmalarıyla son buldu.

Ayasofya önünde bu tür ve kıçkırtıcı paylaşımlar diğer grupların da izlenimin de olduğunu unutuyorsunuz, bir bedel ödemek zorunda kalınması söz konusu israil şimdi benim kılıç hakkım dese ne yapacaksınız? Ben söyleyeyim vur da vuralım öl de ödelim

Hepsi bu kadar maalesef troller bizleri yine tüm dünyaya rezil etti, bu fetö ve peliknacı akpartili görünen trollerin sorgulanıp ceza evinde olması gerekiyor. 2023 ayasofya ile kazanılmaz benden demesi. Kılıç hakkı doğru da el de boş durmuyor kılıç hakkım der yapar orayı kilise mal gibi kalırsınız. mal gibi. sonra kara kara düşünürsünüz. Bakın cumhurbaşkanı eşit olacağız dedi herkese, bir grup var ki dahi cumhuru dahi dinlemeden ahkam kesiyor, istediğini tutuklata biliyor. Bu fetöcü vatan hainleri kimliği biliniyor ama sayın içişleri bakanı daha adım atmadı acaba neyi bekliyor?

Kısacası tarihe tanıklık ederken Erdoğanı dünyaya rezil eden bir grupla mücadele etmek bize düşüyor içimizi acıtan şu Fatih bizim,Atatürk bizim. Bir atasına dua edip bir atasına beddua eden bir topluluk var fetö grubu. Allah bizleri onların şerrinden korusun.

Sorum şu İsrail devleti Mescid-i Aksa kılıç hakkım derse ve civardaki camileri kilie vb işleri için yaparsa ne diyeceğiz olmaz hiyaaa lann diyeceğiz sanırım buyrun şimdi sıva yapabilirsiniz.

Ersoy.K

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ayasofya camii tekrar eski statüsüne kavuştu, Erdoğan hayırlı olsun diyerek duyurdu !

HIZLI YORUM YAP