Mersin Tarsus gizemli kazı gizemli geçit var! | DÜNYA
DOLAR

32,3511$% 0.29

EURO

35,1353% -0.02

STERLİN

40,8557£% -0.4

GRAM ALTIN

2.306,32%1,28

ÇEYREK ALTIN

3.968,00%0,05

a

Mersin Tarsus gizemli kazı gizemli geçit var!

Mersin Tarsus gizemli kazı gizemli geçit var! Son yıllarda hakkında bir çok iddia olan ve zaman, zaman youtube gibi sosyal medya içerikleri platformlarında adına bir çok konu paylaşılan Mersin Tarsus gizemli kazı gizemli geçit var iddiası gündeme bomba gibi düştü!

DÜNYANIN GÖZÜ BURADA!

Bir çok iddianın olduğu kazı alanında gizemli geçit iddiası çok eskilere dayansa ‘da iki arkeoloğun açıklamaları ile dünya gözünü yeniden Mersin Tarsus’ta olan kazı bölgesine çevrilmesine neden oldu..

Arkeologlar canımız tehlikede dediği konuyla alakalı olarak 15 kişinin aynı eve girdiğini ve kayıp olduklarını açıklamaları ve gizemli geçit var denilmesi ise araştırmanın boyutunu buraya çevirdi.

Mersin’de kazı alanın ‘da ne bulundu?

Bir çok kişinin izlediği kazı alanında ne bulunduğu merak konusu oldu, açıklanmayan kazı ‘da ne bulunduğu henüz açıklanmadı! Sır gibi saklanıyor!

Kazıda görev aldıklarını iddia eden iki arkeolog, araştırmacı-yazar Haluk Özdil’e kazıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Arkeologlar, verdikleri bilgileri canları pahasına aktardıklarını ve bu bilgileri verdikten sonra canlarının tehlikede olduğunu ileri sürdüler.

MERSİN TARSUS’TA GİZEMLİ GEÇİT!

Arkeologların konuyla ilgili iddiaları şu şekilde: “Orada telefonlar kesiliyor, kazı boyunca sorun devam etti. Hala bile aynı sorunu yaşayan insanlar var bölgede. Oranın altıyla ilgili olayı bütün Tarsus biliyor. 12 yıl önce oraya 15 kişilik bir işçi grubu kazı amacıyla giriyorlar. Bunlar görevliler ve bir daha çıkmıyorlar. Kazdıkları yerler açık ama kendileri yok. Cesetleri de yok. Herhangi bir yıkım falan da olmamış. Donuk taş diye bir şey var o bölgede çok bilinen. İşte orada geçit kapısı var dendi, herkes o kapının peşindeymiş öyle duyduk. Başka boyuta geçmek amacıyla kullanılıyor. Ama o boyuttaki varlıkların da buraya geçmesini sağlıyor o kapı. Böyle kapılar sadece dünyaya geçmek için açılmaz.”

Baykushaber.com / Dünya / Tarih

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sırp Çete lideri Zeljko Bojanic’in Sarıyer Ormanada’da sitesinde 3 kadın cesedi iddiası

HIZLI YORUM YAP