Meral Akşener'den John Bolton'a sert tepki! Erdoğan'ı desteklemeyin! iradesini hiçbir ülkenin ve hiçbir yapının kirli siyaset oyunlarına alet etmeyecektir | DÜNYA
DOLAR

32,3831$% 0.19

EURO

35,0502% -0.08

STERLİN

41,0767£% 0.42

GRAM ALTIN

2.325,40%0,27

ÇEYREK ALTIN

4.022,00%0,45

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Meral Akşener’den John Bolton’a sert tepki! Erdoğan’ı desteklemeyin! iradesini hiçbir ülkenin ve hiçbir yapının kirli siyaset oyunlarına alet etmeyecektir

Meral Akşener’den John Bolton’a sert tepki! Erdoğan’ı desteklemeyin! iradesini hiçbir ülkenin ve hiçbir yapının kirli siyaset oyunlarına alet etmeyecektir

Meral Akşener’den John Bolton’a sert tepki! Erdoğan’ı desteklemeyin! iradesini hiçbir ülkenin ve hiçbir yapının kirli siyaset oyunlarına alet etmeyecektir.

AKŞENER’DEN ABD’YE SERT TEPKİ!

Aldığı oy oranı ve Milletçi kişinin sesi olan Akşener bir çok kişiden destek lamaya devam ediyor, Akşener sadece iç siyaseti değil Dış siyasette olan açıklaması ile binlerce beğeni topladı!

ABD’ye sert tepki gösterdi ve eleştirdi!

ABD gibi ülkelerin seçim zamanlarında bazı açıklamalarında Erdoğan için açıklamalarının yersiz olduğunu bunun siyasi bir anlamda Erdoğan’ı destekler nitelik olduğunu ve bu oyuna Türk milletinin gelmemesi gerektiğini Türkiye Cumhuriyetin bağımsız olduğunu  açıkladı.

Büyük Türk Milleti, her daim hür yaşamıştır ve hür yaşamaya devam edecektir. Tıpkı 100 yıl önce olduğu gibi Cumhuriyetimizin yeni asrında da; Bağımsızlığına sahip çıkacak, iradesini hiçbir ülkenin ve hiçbir yapının kirli siyaset oyunlarına alet etmeyecektir.

Millet irademizi hedef alan bu açıklamaların her biri; Ülkemizin içinde bulunduğu bu karanlık dönemin devamlılığını sağlamaya, dış politikayı iç politikaya malzeme etmeyi alışkanlık hâline getirmiş sayın Erdoğan’ı desteklemeye yöneliktir.

Ama hiç kimse merak etmesin; Türk Milleti, sandıkta her türlü vesayete ve güç odağına büyük bir demokrasi dersi verecektir! Söz de, karar da milletimizindir! Yerli, yabancı hadsiz açıklamalar da bunları fırsat bilen hamaset simsarları da bu gerçeği değiştiremeyecektir!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Erdoğan Esad’la görüşmek için yardım istedi!

HIZLI YORUM YAP