Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan'a Sanki Amerikalı papazı ben 'çıkar' dedim! Erdoğan'a şok cevap! | DÜNYA
DOLAR

32,3264$% 0.22

EURO

35,1043% -0.13

STERLİN

40,9804£% -0.12

GRAM ALTIN

2.281,89%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.954,00%-0,53

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan’a Sanki Amerikalı papazı ben ‘çıkar’ dedim! Erdoğan’a şok cevap!

Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan’a Sanki Amerikalı papazı ben ‘çıkar’ dedim! Erdoğan’a şok cevap!

Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan’a Sanki Amerikalı papazı ben ‘çıkar’ dedim! (rahip brunson) Erdoğan’a şok cevap! Son iki yıldır yaptıkları ve söylemleri ile iyi bir çizgi yakalayan CHP lideri Erdoğan’ı eleştirmeye ve yargıya müdahale ettiği konusunda söylemlerine devam ediyor. Amerikalı FETÖ papazı serbest bırakılmasına değinen Kılıçdaroğlu sanki talimatı ben verdim dedi. Erdoğan henüz papaz fetöcü ajanla ilgili cevap vermedi

Ne olmuştu

Amerika eski başkanı Trump FETÖ’den dolayı içeride yatan ajan terörist papazı Trump twitter’dan mesaj attıkdan sonra serbest kalmıştı, Erdoğan’ın o dönem bu can bu beden’de oldukça vermem dediği kişi bir gecede serbest kalmış ve Erdoğan eleştirilmiş ve Hükûmete yakın medya ise Fetö’yü verecekler, dolar düşecek, Suriye düzelecek haberleri yapmış ve bunlarının hiç birisi gerçekleşmemişti.

 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Anayasa’nın 138. Maddesi’yle ilgili açıklamasına yanıt verdi. Kılıçdaroğlu; ‘ Sanki Amerikalı papazı ben ‘çıkar’ dedim. Talimatı veren belli. O talimatı mahkemeye veren belli, çıkaran da belli.’ dedi…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi heyeti ile yaptığı görüşmede gündeme dair açıklamalarda bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A ‘138. MADDE’ YANITI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Anayasa’nın 138. Maddesi’yle ilgili açıklamasına yanıt veren Kılıçdaroğlu; “Dün Erdoğan ilginç bir açıklama yapmış, ‘Ben size talimat vermiyorum’ diyor, yargıçlara. ‘Anayasa 138. maddesi var.’ ‘Dolayısıyla ana muhalefet partisi lideri de size talimat veremez’ diyor. Sanki Amerikalı papazı ben ‘çıkar’ dedim. Talimatı veren belli. O talimatı mahkemeye veren belli, çıkaran da belli. Akıl, mantık yok yani, gerçekten. Söylemlerinde de akıl mantık yok yani.”  ifadelerini kullandı.

Yeni vaka sayılarıyla ilgili de konuşan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

“Biz hekimlerin söylediğine güveniyoruz. Çünkü işin başında, suyun başında, hastanın başında bekleyen sağlık çalışanları, hekimler… Olayın bizzat yüzde yüz tanığı olan hekimler. Olayın tanığı olanları dinlemiyoruz veya ‘Onun söyledikleri doğru değil’ diyoruz, olayın hiç tanığı olmayan kişilerin söylemlerini doğru kabul ediyoruz. Bu siyaseten de ahlaken de doğru bir şey değil. Kimin suçlu olduğu çıktı ortaya. Eğer suçlu kabul edeceksek, kimin doğru söylediği çıktı ortaya. Kendileri sonunda itiraf etmek zorunda kaldılar.”

Kaynak Yeniçağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Pakistan başkanı İmran Han, tecavüzcülerin hadım edilmesini ile ilgili kanunu onayladı

HIZLI YORUM YAP