Kazakistan neden Rusya'yı çağırdı! | DÜNYA
DOLAR

32,5973$% 0.34

EURO

34,8309% 0.2

STERLİN

40,4429£% -0.45

GRAM ALTIN

2.508,35%0,98

ÇEYREK ALTIN

4.277,00%0,71

a

Kazakistan neden Rusya’yı çağırdı!

Kazakistan neden Rusya’yı çağırdı! Özellikle Rusya’nın NATO gibi kurduğu bir yapı olduğunu biliyoruz orada içerisinde kimler var Ermenistan, Tacikistan ,Belarus!

Belarus önemli çünkü ülkenin başında olan kişi diktatör, neden diktatör ülkede olan diğer siyasileri tutuklatan hileli seçim yapan şahıs!

Şimdi Kazakistan’da 110 bin askeri var ama gösterilere bakarsanız o gösterilerde o kadar asker yok!

Aynı zamanda, Belarus diktatör lideri olan şahıs bu gösteriler özür dilemeli diz çökmeli diyor! Kazakistan içerisinde provokasyon Grup’ta var, halkın aktardığına göre bölgede bir çok kimlikleri olmayan ve plakasız araçların da olduğunu belirtiyor.

ABD ne yaptı?

Amerika devleti ise Halka çağrıda bulunarak sabırlı olun ve evlerinize dönün demokratik yollara başvurun açıklaması yaptı..

Peki biz ne yaptık? Hiç bir şey!  Peki bizim Türk devlet teşkilatımız ne oldu? Hiç..

Kısacası Kazakistan üzerinden Rusya konuşuyorsa %20 varlığı varsa Türk milletinin ve halkları atına Türkiye Cumhuriyetinin konuşması ve söz alması gerekmez mi?

elbette gerekir peki sayın Binali bey nerede, Maçta..

Peki diğerleri, sanırım herkes Cumhurbaşkanını bekliyor, arkadaşım birinizde çıkın açıklama yapın.

Kazakistan neden Rusya’yı çağırdı! sorusunu cevabı Rusya’nın yeni işgal planı barış gücü ile işgal etmek elbette.. Bu sebep ile bir çok destekçide provokasyon yapacaktır, Ama sorun şu askeri gücü olan Kazan devletinin Rusya’yı çağırması tesadüf mü? Hayır..

Peki neden Türk devlet teşkilatı yok? Bizimkiler konuşamıyor, atı alan Üsküdar’ı geçti! İkinci yeni bir yapı ve askeri bir anlaşması yok, Ak sakallı vs olayı da bir işe yaramaz, haberiniz olsun ama en azından bir unvanı var, çıkıp bir açıklama yapın

 

Babakuş

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kazakistan yönetiminden duyuru : Barışçıl başlayan olayları…

HIZLI YORUM YAP