Katar ve Suudi Arabistan görüşmelerinde 'ilerleme sağlandı' barışıyorlar! Türkiye ne yapacak? | DÜNYA
DOLAR

32,3328$% 0.24

EURO

35,0685% -0.2

STERLİN

40,9533£% -0.19

GRAM ALTIN

2.281,73%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.953,00%-0,65

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Katar ve Suudi Arabistan görüşmelerinde ‘ilerleme sağlandı’ barışıyorlar! Türkiye ne yapacak?

Katar ve Suudi Arabistan görüşmelerinde ‘ilerleme sağlandı’ barışıyorlar! Türkiye ne yapacak?

Katar ve Suudi Arabistan görüşmelerinde ‘ilerleme sağlandı’ barışıyorlar! Türkiye ne yapacak? Katarın Arap ülkeleri ile anlaşmaya yakın olması bazı isimleri oldukça ilgilendiriyor, bugün olan olayda bazı isimleri Kılıçdaroğlu vermiş! ve bu işin sonunun FETÖ ile bağlantılı olduğunu dile getirmişti. Katar Türkiye’nin Ak denizde istemeyen ülkelerle bir bir anlaşması ise akıllara Katar ne yapmaya çalışıyor sorularını akıllara getirdi, daha öncede katar ABD ordusu ile anlaşma sağlamıştı.

Kuveyt ve ABD arabuluculuğunda Suudi Arabistan ile Katar arasında ilişkilerin normalleştirilmesi için yürütülen görüşmelerde ilerleme sağlandığı ve anlaşmanın yakın bir zamanda sağlanabileceği açıklandı.

Kuveyt Dışişleri Bakanı Şeyh Ahmed Nasser el Sabah, Kuveyt TV’ye yaptığı açıklamada, “Son dönemde, kalıcı bir dayanışmanın hayata geçirilmesini sağlayacak nihai bir anlaşmaya varmak amacıyla, tüm tarafların Körfez ve Arap birliği ile istikrarının sağlanması arzusunu dile getirdiği yapıcı görüşmeler yapılmıştır” dedi.

El Sabah, ABD Başkanı Donald Trump’ın Orta Doğu Özel Temsilcisi Jared Kushner’in son dönemde gösterdiği çabalardan da övgüyle bahsetti.

Kushner bu hafta içerisinde önce Suudi Arabistan’a, daha sonra da Katar’a giderek temaslarda bulunmuştu.

Konuya yakın bir kaynak Reuters haber ajansına yaptığı açıklamada, tüm tarafların müzakerelerin devam etmesi konusunda uzlaştığını ve bunun çok önemli bir adım olduğunu söyledi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ABD Seçimlerini hile ile kaybettiğini söyleyen Trump yönetimi, Venezüella seçimine ‘sahtekarlık’ dedi: ‘Zombi konuştu’ yanıtı geldi

HIZLI YORUM YAP