İstanbul'da Sultangazi'de Afgan Kaçak Türk İşletmeci Hüseyin Varlık'ı 8 yerinden bıçakladı kaçtı! | DÜNYA
DOLAR

32,3387$% 0.24

EURO

35,1210% -0.12

STERLİN

40,9641£% -0.2

GRAM ALTIN

2.309,21%1,41

ÇEYREK ALTIN

3.974,00%0,19

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • İstanbul’da Sultangazi’de Afgan Kaçak Türk İşletmeci Hüseyin Varlık’ı 8 yerinden bıçakladı kaçtı!

İstanbul’da Sultangazi’de Afgan Kaçak Türk İşletmeci Hüseyin Varlık’ı 8 yerinden bıçakladı kaçtı!

İstanbul’da Sultangazi’de Afgan Kaçak Türk İşletmeci Hüseyin Varlık’ı 8 yerinden bıçakladı kaçtı! Ak parti ve MHP’nin önlem alamadığı kaçaklar dehşet saçmaya devam ediyor, İçişleri Süleyman Soylunun yıllardır Muhalefet partisi tarafından uyarılması tekrar gündeme geldi!

HERYER KAÇAK DOLU

Ak partili ve MHP’li seçmenin Türkiye’de kalmasını istediği Suriyelilerden sonra Afgan olduğu belirtilen kaçak kişinin Türk vatandaşını bıçakladıktan sonra kaçtığı polisin ise her yerde kaçak kişiyi aradığı belirtiliyor!

Özellikle İstanbul’da artan kaçak sayısı muhalefetin ‘de dilinde!

Bir çok kaçak yasadışı yollardan oturma izni ve çalışma izni almaya çalıştıkları dış dünyada gündem olmuştu, özellikle Suriyelilerin yasadışı yollardan büyük şehirlerde çalışma ve oturma izni almak için para karşılığı işlem yapan kişiler olduğu istihbarat servislerinin raporlarına yansımıştı, Türkiye’de henüz yasadışı yollardan oturma izni verenlerle ilgili işlem yapılmaması ise tartışma konusu!

Gözler Ak partinin bakanı Süleyman Soylu ‘da.. Bakanın sınır ve kaçak ve çalışan Suriyelilerin denetleme yapması isteniyor, Yıllardır bir çok iş yerinden şikayetlerle ilgili işlem yapılmadığı iddia edildi!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kanal İstanbul tarım alanları imara açıldı! Tarım ve iklim bakanı yok demişti!

HIZLI YORUM YAP