İsrail kabinesi Gazze'ye yönelik geniş çaplı hava saldırısına onay verdi! | DÜNYA
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • İsrail kabinesi Gazze’ye yönelik geniş çaplı hava saldırısına onay verdi!

İsrail kabinesi Gazze’ye yönelik geniş çaplı hava saldırısına onay verdi!

İsrail kabinesi Gazze’ye yönelik geniş çaplı hava saldırısına onay verdi! Dünya gündemi şok bir haber ile sarsıldı, İsrail’de bir gazetenin belirtiği habere göre İsrail hava saldırısına başlıyor, daha önce Filistinli toprak ağalarının İsrail devletine sattığı toprakları geri istemesi, üzerine başlayan gerginlik İsrail devletinin baskısı sonucunda alınan topraklar İsrail devletinindir demesi üzerine yıllarca sürecek bir olayın ilk habercisiydi.

Yetkili bir kişinin konuşmaları sırasında Geniş bir saldırı olacağını ve Hamas dahil herkes sınırlarını bilmeli açıklamasında bulundu. Gazze şeridine takviyeler yapıldı ayrıca halk bu konuda uyarıldı ve yakın mesafelere gelinmemesi konusunda İsrail devleti Filistin halkına uyarıda bulundu! Kurallara uymayanların sorumlusu biz olmayız, denildi.

İsrail Devleti Hava saldırısı sonucunda 3 hamaslı teröristin öldüğünü açıkladı, Aynı zamanda Gazzede olan sağlık bakanı ise 3 çocuk 9 kişinin yaşamını yitirdiğini belirtti.

Terörist gruplar ise İsrail’e karşı roket saldırısı düzenlerken ölü ve yaralı olmadığı belirtildi. Öte yandan İsrail devleti ise Filistin halkın olduğu yerlerde belirli bölgelerde kalabalık ve uyarılara uyulması gerektiğini tekrar etti. terör gruplarının farklı yerlerde canlı bomba eylemi yapması konusunda uyarıda bulunuldu.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Papa Franciscus Kudüs açıklaması endişe ile takip ediyorum!

HIZLI YORUM YAP