İsrail ifşa etti BAE Veliaht Prensi 25 yıldır bizimle çalışıyor ! | DÜNYA
DOLAR

32,3670$% 0.12

EURO

35,1995% -0.07

STERLİN

41,1480£% 0.27

GRAM ALTIN

2.322,65%0,17

ÇEYREK ALTIN

3.995,00%0,07

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • İsrail ifşa etti BAE Veliaht Prensi 25 yıldır bizimle çalışıyor !

İsrail ifşa etti BAE Veliaht Prensi 25 yıldır bizimle çalışıyor !

İsrail ifşa etti BAE Veliaht Prensi 25 yıldır bizimle çalışıyor !

İsrail basını, Orta Doğu’nun en karanlık Liderlerinden biri olan  BAE Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed’in Tel Aviv’le gizli saklı ittifak içinde olduğunu basına taşıdı. İsrail Merkezli Kanal 13 muhabiri olan Barak Ravid, bin Zayed’in 25 yıldır İsrail ile gizli çalıştığını ifade etti. İsrailli yazarlar Adana Zidman ve Rod Runner da benzer açıklamalarda bulunurken, Runner, “Zayed’in Netanyahu’ya ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

İsrailli yazar, “BAE genel olarak İsrail-Filistin çatışması konusunda açıklamalardan kaçınır. Ürdün Kralı ile yaptığı telefon konuşmasında ilhakı konuşması şaşırtıcı” ifadelerine yer verdi.

Bir diğer yandan Yemen ve Libya’da rezil olan  BAE, faturayı bu ülkelerde desteklediği şavaş patronlarına kestiği söyleniyor. BAE Dışişlerinden sorumlu Devlet Bakanı Enver Gargaş yaptığı açıklamada ise , “Ülkemizin bazı dostları tek taraflı yanlış kararlar alıyor. Bunu Hafter’de ve Yemen’deki Güney Geçiş Konseyi’nde gördük” dedi.

KAPALI KAPILAR ARDINDA GİZLİCE ANLAŞIYOR

İsraillin önemli yazarlarından olan Adana Zidman ise BAE ve Körfez ülkelerinin almış olduğu pozisyonun İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile ortak olduğunun altını çizdi. Zayed’in Ürdün desteğinin sadece Arap kamuoyuna yönelik gaz alma olduğunu vurgulayan İsrailli yazar Rod Runner ise “Kapalı kapıların arkasında Netanyahu’nun ilhak planını kabul etti. Çünkü Zayed’in sadece Netanyahu’ya ihtiyacı var” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Trump yine tehdit etti: Çok farklı olacak !

HIZLI YORUM YAP