İddia: 'Türkiye - Ermenistan Sınırındaki Mayınlar Temizleniyor mu?' | DÜNYA
DOLAR

32,3496$% 0.3

EURO

35,1215% -0.04

STERLİN

41,0894£% 0.15

GRAM ALTIN

2.304,85%1,21

ÇEYREK ALTIN

3.967,00%0,00

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • İddia: ‘Türkiye – Ermenistan Sınırındaki Mayınlar Temizleniyor mu?’

İddia: ‘Türkiye – Ermenistan Sınırındaki Mayınlar Temizleniyor mu?’

İddia: ‘Türkiye – Ermenistan Sınırındaki Mayınlar Temizleniyor mu?’ Skandal sonrası sosyal medyadan milyonlarcası Türk karara tepki gösterdi. Ak partili ve MHP’li sosyal medya kullanıcıları ise konuya tepki vermedi.

Zafer partisi lideri Özdağ’da konuyla ilgili paylaşımlar yaptı.

İçişleri bakanlığı ve Ak parti ise açıklama henüz konuyla ilgili yapmaması ise gözlerden kaçmadı. Daha önce Suriye gibi kritik bölgelerde sınırlarda olan mayınlar temizlenmiş ve bir kaçak ve terörist ise Türkiye’ye girdiği açıklanmıştı.

Ak partili atamış bakan Süleyman ise konuyla ilgili henüz açıklama yapmazken, Gözler bir kez daha Milli savunma bakanlığı yani Hulusi Akar’a çevrildi..

ermenistan mayın sınır

‘Bir taraftan hem kara hem de demir yolu ağı bulunan “Doğukapı” ve sadece karayolu bağlantısı bulunan “Alican” sınır kapılarının açılması gündeme gelirken, diğer yandan Zengezur koridoru için de bir çalıştay yapıldı.

İddia: 'Türkiye - Ermenistan Sınırındaki Mayınlar Temizleniyor mu?'

Karslı vatandaşlar sınır kapıları olan Doğukapı’nın açılmasını beklerken, İsrail menşeili bir firmanın Türkiye Ermenistan sınırında mayın temizliği yaptığı bilgisi geldi. Kars’ın Akyaka ilçesine bağlı İbiş köyü kırsalında mayın temizliği çalışmalarının yaklaşık yirmi gündür devam ettiği iddia edildi.’

özdag ermenistan

özdag ermenistan

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Çeşme ve Datça’da orman yangını görüntüleri, Milyonlarca ağaç kül oldu

HIZLI YORUM YAP