Geert Wilders neden Kuranı ve Müslümanları hedef alıyor? | DÜNYA
DOLAR

32,3326$% 0.25

EURO

35,0612% -0.22

STERLİN

40,9470£% -0.2

GRAM ALTIN

2.280,67%0,15

ÇEYREK ALTIN

3.954,00%-0,65

a

Geert Wilders neden Kuranı ve Müslümanları hedef alıyor?

Geert Wilders ile ilgili bir çok konu olduğunu ve son zamanlarda İslam ve Cumhurbaşkanını hedef aldığını kimse sormamış, malum ülkemizde bir kısım insanlar sadece belirli bir kesimin dediğine bakmaya çaba gösteriyor.

Geert Wilders adlı kişinin daha önce bu paylaşımları yüzünden yargılandığını ve ceza aldığını bilmiyorlar sanırım. Ama konu sadece bu değil bu dangalak zaten belirli bir kurala göre hareket eden bir şahıs.

Gelelim Geert Wilders adlı şahsın paylaştığı Erdoğan için Yapılan Karikatüre!

recep tayip Erdoğan karikatür

 

Öncelikle hangi partiden olursanız olun Türkiye’nin Cumhurbaşkanına kimse hakaret edemez bu anlamda Türkiye tek yumruk olur, Erdoğan ayrı Türkiye ayrı, parti ayrıdır!

Ama mesele Erdoğan Meselesi değil!

şimdi yazdıklarım zorunuza gidecek ama gerçek, Geert Wilders adlı kişiliksiz daha önce Kuranı kerimle alakalı ayetlerle ilgili açıklamalar yaptı ve bazı kişilerden destek gördü? Şimdi bazı ayetleri söyleyerek onlar Hristiyan ve Yahudileri öldürmek istiyor denildi, kaçınız bu olayları biliyor ve bu konuda bir açıklama yaptınız? Bir diyanet işleri başkanı çıkıp bunlara cevap vermedi mi?

  • Hayır

Sadece Kuranı kerim değil HZ. Muhammed efendimizin için söylediği sözler ve barbar olduğunu dile getiren bir çok açıklaması var, Bunla ilgili bu ülkeye bir açıklama veya uyarı içeriği yazı belge çekildi mi? Hayır?

Biriside çıkıp Kuranı kerimle alakalı bir açıklama yapmamış benim kızdığım nokta günlük yaşıyoruz beşer yaşıyoruz, dünü unutup nefes almaya çalışıyoruz.

Geert Wilders ne diyor?

Geert Wilders Erdoğan için açıklamaları şunlar, Kürt düşmanı, teröristlere destek olan birisi, halkına keyfi ceza veren bir diktatör dediğini biliyor musunuz?

Bilmiyorsunuz? Çünkü amaçları sadece Erdoğan’ı savunmak için şakşakçılık yapan bu topluluk sadece Erdoğan’ı değil ülkeyi de rezil ediyor, dedim ya Türkiye ayrı, Erdoğan’ı sevmek ayrı.

Eğer bu iki kuralı ve bir birine bağlarsanız düşmanı ‘da tanırsınız ama tanımayı geç sadece Geert Wilders adlı şahsın sen nasıl dersin diyerek tepki gösteriyoruz, sen benim başkanıma hakaret edemezsin diye  savunuyoruz, yada bizde karikatür paylaşıyoruz sonuç?  Bir arpa boyu yol ilerleyemiyoruz ve rezil olmayı bırak binlerce Müslümanı da yüz üstü bırakıyoruz. Bu gün onlarca belediye başkanı gitmişler adamın oraya hakaret etmişler ama kimse savunacak bir kare veya bir kelime bulamamış bu şartlar da Erdoğan Dünya’da nasıl görünür? Erdoğan’ı geç Türkiye nasıl görünür?

Savunmalara yer vereceğim bakın görün!

 

Şimdi burada birisi ona terörist derken diğeri de ona terörist diyor ama yorumlara bakarsanız Herkes Erdoğan için diktatör diyor? bizlerin de bazı bildiği adamlar bu şekilde savunması bana göre yanlış, bu sahte kabadayılıktır.

Yani Cumhurbaşkanına yakın isimlerin onu savunamaması beni üzüyor, sadece yazmak için bir yazı gibi duruyor.

Bakın bir adam nasıl savunulur bunun bir yolu vardır?

Birisi size hırsız dese bunu kanıtlarsınız

Nasıl mı hırsız olmadığını kanıtlarsın belge, belge.

Birisi size terörist dese bunu kanıtlarsınız nasıl mı, belge belge ettiğiniz mücadele ile

birisi size diktatör dese bunu kanıtlarsınız nasıl mı Türkiye de yasalar takır, takır işlem yapar ve konuşur kimsede hukukun önüne geçemez ve konuşur alın size kanıt

Birisi size Kürt düşmanı dese bunu kanıtlarsınız nasıl mı vermiş olduğunuz değerlerle anlatırsınız bunu da.

Yani bir adamı özellikle Erdoğan’ı ve Cumhurbaşkanını savunmak başka bir kişiye şerefsiz demek gibi cümlelerle savunulamaz. Bu nedir biliyor musunuz bu dünyanın en ilkel savunmasıdır.

Eğer halkınız aç olduğunu söylüyorsa bunu da anlatırsınız bir belge varsa..

Mesele çok eski yeni bir mesele değil.

Bu yüzden Özellikle Erdoğan’ın danışmanlarının ve bu kafa yapılarının değişmesi gerekiyor. Tv ekranlarında kabadayılık yapmak bazı kesimleri sevindirebilir ama iş sahada farklı yürüyor.

Bir adamı rezil etmek için güç olmalı Erdoğan’ın en büyük eksikliği onu savunacak adamların maalesef kafa yapılarının şakşakçı olması görünüyor.

Ben Cumhurbaşkanının yerin de olsam değişiklik yaparım ve yapmak zorundayım, dünya da bazı şeyler değişti artık sert sözlerin anlamı yok bunda Trump gibi kişilerin etkisi çok fazla oldu özellikle Türkiye’de olan papazın verilmesi Twitter üzerinden duyurulması sonrasında o baskın imajı silindi. Bunun değişmesi gerek, Avrupa da olan insanlar bunları unutmuyor, her gün Türkiye’yi ve halkı izliyorlar.

Artık savaşlar dil ve uçakla değil Ekonomi ile başlıyor ve bitiyor.

Geert Wilders saldırılarına çok önce başladı ama son yıllarda arttı adamın geçmişini bilmeden ne olduğunu anlamadan onu eleştirmek çok yanlış, Erdoğan böyle amatörlerle değil 2023 yarın seçim olsa kazanamaz. Dünya üzerin de bir etkisi de asla olmaz.

Cumhurbaşkanı bunu dikkate almalı kesinlikle. Dünya değişiyor insanlar gelişiyor.

Gazetelere bakın Erdoğan düşmanı yazılmış, Türkiye düşmanı yazılmamış, İslam düşmanı yazılmamış gerçekten Erdoğan’ı böylemi savunacaksınız? Böyle savunacaksanız daha çok rezil olursunuz!

Ersoy.k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Geert Wilders’dan kabul edilemez skandal Erdoğan paylaşımı

HIZLI YORUM YAP