Financial Times'tan orman yangınları yorumu: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çay dağıtması dünya basının 'da! | DÜNYA
DOLAR

32,5902$% 0.34

EURO

34,7800% 0.09

STERLİN

40,4549£% -0.42

GRAM ALTIN

2.506,88%0,91

ÇEYREK ALTIN

4.274,00%0,65

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Financial Times’tan orman yangınları yorumu: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çay dağıtması dünya basının ‘da!

Financial Times’tan orman yangınları yorumu: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çay dağıtması dünya basının ‘da!

Financial Times’tan orman yangınları yorumu: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çay dağıtması dünya basının ‘da! Orman yangınları devam eden Türkiye’de cumhurbaşkanı Erdoğan yanan bölgelerde bir takım ziyaretlerde bulunmuştu, Konuyla ile alakalı olarak dünya basını yanan bölgede Erdoğan2ın çay dağıtmasını manşetlere taşıdı!

Türkiye’de olan görüntülerden yola çıkan haberin dünya basınında yer bulması ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eleştirilmesine sebep olmaya devam ederken, Avrupa gibi ülkelerde güvenirliğini yitirdiği iddiasını güçlendirmeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a baskıların artığını iddia edilmişti.

ABD basınında yer alan habere göre ise Afgan sığınmacıların ve diğer sığınmacıların Türkiye’de kalması gerektiği konusunda anlaşma imzaladığı belirtilmişti.

 

İngiltere’de yayımlanan Financial Times gazetesi, Türkiye’deki orman yangınlarını değerlendirdi. Gazete, “Erdoğan, Türkiye’nin orman yangınlarına müdahale şekli nedeniyle baskı altında” başlıklı haberinde, “ülkenin iklim felaketlerine karşı hazırlıksız olmasının eleştirildiğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın felaket kurbanlarına çay dağıtılmasıyla dalga geçildiğini” yazdı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türk iş jetinde onlarca valiz dolusu kokain yakalandı ACM Air şirketine ait uçak!

HIZLI YORUM YAP