Fetö/PYD lideri Vatan Haini Fethullah Gülen'de Suriye'de savaş için Suriyeli mültecilere sahip çıkın demiş! | DÜNYA
DOLAR

32,4953$% -0.15

EURO

34,9959% 0.41

STERLİN

40,6942£% 0.27

GRAM ALTIN

2.434,68%0,49

ÇEYREK ALTIN

4.049,00%-0,10

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Fetö/PYD lideri Vatan Haini Fethullah Gülen’de Suriye’de savaş için Suriyeli mültecilere sahip çıkın demiş!

Fetö/PYD lideri Vatan Haini Fethullah Gülen’de Suriye’de savaş için Suriyeli mültecilere sahip çıkın demiş!

Fetö/PYD lideri Vatan Haini Fethullah Gülen’de Suriye’de savaş için Suriyeli mültecilere sahip çıkın demiş! Türkiye’de milyonlarca kişiyi kandıran, ( Atatürkçüler hariç ) devletin bir çok kademesine girerek bilgi edinen ve darbe yapmaya çalışan  vatan haini kansız 2014 yılında Suriye’de Esat ile savaşanlara sahip çıkıp bunlara destek olun mesajı vermiş!

Bu konuda biraz okuduğum bilgilere göre ise Vatan haini Suriyelilerin Türkiye’de kalmasına sıcak bakıyor. Bunu nereden biliyoruz, devletimizin dediğine göre ise şu yorum çıkıyor bu adamla oturup konuşanlar gelmiş onlarca kişi halen Suriyeliler Türkiye kalsın demeye devam ediyor.

Şüphelerim doğru ise bu ‘da FETÖ lideri vatan hainin bir planı olabilir!

Bu bir komplo teorisi değil asla, Çünkü bu kansız bu milleti siyasal ve radikal bir Arap coğrafyasına dönüştürme planını yapmış olabilir, amacı sadece darbe değildir, devletin başına gelip bir din adamı gibi oturmak elbette değildir, Bu kansız bu kadar basit düşünmez bir plan yapılırsa bunun Bir’de amacı olacaktır.

Sosyal medyada şöyle bir bakında radikal İslamcı yani terörist grupların etkisinde kalan herkes kalsın istiyor?

Yahu onu da geçtim Avrupa devletleri ‘de Türkiye’de kalsın diyor. Bu şüpheyi aştığı görünürken halen savunan zor cahillere soruyorum bu ya fetö’nün planı ise yarın kandırıldık deme hakkına sahip olamazsınız.

Mazluma yardım konusunda millet olarak herkes yardım eder, ama yardım amacına ulaştığından farklı yerlere gidiyor, yanı başımızda olmayan bir terör ülkesinden binlerce suçlu serbest bırakılıyor ve gelecekleri ilk ülke Türkiye olacak..

Bunların kaçı yakalanacak, yakalansa ‘da aynı şekilde geri geleceklerini sınır bölgesinde yaşayanlar çok iyi biliyor.

Bakın duvarlar ile bunları engelleyemezseniz, bunu barış ile engellersiniz. Barışı sağlamak ‘da her şeyin en hayırlısıdır.

AVRUPA DEVLETLERİ TÜRKİYEYİ GÜÇSÜZ BIRAKIP ARAP ÇOĞRAFYASINA SOKMAYI PLANLIYOR!

Kendisinin tek amacı olan büyük güçler Türkiye’nin güçlenmesini istemez, elbette kendisine sömürge ister. Bugün olmazsa iki yıl içinde bunun acı faturasını göreceğiz. Ama o gün yandık diyenlerin bugün din kardeşiyiz sözlerini hatırlatıp yargılanmasını sağlamak gerekiyor neden? Çünkü bu kişiler fetö ve vatan haini yapıların adamları olabilir.

Açıkça yazmakta fayda var bu sığınmacı politikası fetö ve Avrupa’nın Türkiye’ye kabul ettirdiği bir anlaşmadır.

BAKIN VATAN HAİNİ NE DEMİŞ

‘fazla mükemmeliyetçi olunmadan’ kanı durduracak ve savaştan zarar gören milyonlarca insanı ferahlatacak siyasî formüller bulmak için çalışılması gerektiği görüşünü aktardı. Gülen, çözüm için uluslararası camianın yoğun diplomatik gayretler sarf etmesi gerektiğini de söyledi.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İtalya’da orman yangınları: Sardinya adasında 30 milyon bal arısı yok oldu

HIZLI YORUM YAP