Fethullah Gülen'in Vatan Haini Olduğu Nasıl Görmezden Gelindi | DÜNYA
DOLAR

32,5651$% 0.03

EURO

34,8978% 0.06

STERLİN

40,6383£% 0.22

GRAM ALTIN

2.429,88%0,00

ÇEYREK ALTIN

4.063,00%-0,46

a

Fethullah Gülen’in Vatan Haini Olduğu Nasıl Görmezden Gelindi

Fethullah Gülen ( fetö ) vatan haini olduğunu siyasetçilerin çoğu ve halk nasıl göremedi bu yapı nasıl bu kadar ilerledi!

Yıl 1999yılarının başı Gülen cemaatinin en fazla tartışıldığı yıllar içinde, aslında fetö bir çok siyasetçiden destek aldı en büyük desteği de Özal zamanın da aldığı beli, Özal ve gülenin yolu bir birine çok yakındı. Fakat mevzu Özal değil bilakis bunu yazmama sebebim İslam hukuku içinde ölümlü hakkında konuşmamak kuralı olduğu içindir, bunun için günah işlemeye değmez zaten araştırsanız doğru bilgileri bulacaksınız.

Fetö terör örgütü olduğu yıllar içinde büyük projelere imza attı, okullar, radyolar, TV kanalları, gazeteler, dergiler, milyonluk servetler elde edildi, bu servetlerin çoğu gariban vatandaştan elde edildi, cahil ve itikattı eksik olan halk ise buna malzeme oldu. bir çok kişi ve gazeteci o yıllarda gülenin içinde olduğu kitapları okudu, bu kitaplarda neler vardı daha önce bahsettim, kesinlikle Cumhuriyete ters, ülkenin milli değerlerine ve başta Atatürk yani başkomutana ters mevzular vardı, o yıllarda gülen bir çok bayrama katılmadı, sadece katılmamakla değil kendi okulları içinde olan çocukları 19 mayıs gibi provalara gitmesine izin vermedi bunu da yarışmamız var yoğunuz diyerek ret etti. Gülenin her kitabında ona olan övgüler dizeler vardı, gülenin bu yaklaşımı mevcut eskiden kalan bir intikamın kopyası, batini gelenek, nur cemaati dersleri, yani Nursi!

Bu oldular içinde terörist vatan haini gülen tartışılsa da siyasi oy alacak kişilerin ona yaklaşımı çok farklıydı, bir çok siyasetçi ona yakın durmaya çalışıyordu, bir şekilde Gazete ve dergisi olan okullar açmaya başlayan kişi, dış ülkelerde istiklal marşı okutuyor, görünüşte bir din adamı görüntüsü ama dışarıda bir milyoner!

Aslında şunu insanların sorması gerekiyordu ilk okul mezunu bir vaiz, nasıl bu kadar güçlü olabildi, papa ile görüşmeler, dışarıda olan din adamları ile görüşmeleri bunlar ihtimal değil belirli bir gücün onun arkasında olmasıydı, işte bu Amerika Birleşik devletlerin den başkası değildi, bu kanıtların çoğunun devletin elinde olduğunu herkesin bildiğini ben şahsen biliyorum, zaten gülene TSK yanlış bilmiyorsam inceleme yapıyordu ve onunla ilgili tüm bilgileri 2001-2004 tarihi içinde devletin tüm kurumlarına verecektir ve verildi, Ayrıca gülenin kitapları için de sadece kendisine Allah demediği kalmıştı. Yani bu hain aslında öncesin de aynı şekilde hainlik ederken bir takım siyasetçiler den büyük destek aldı, okul açmak için, gazete ve dergiler için ama asıl para kaynağı ve destekçisi ABD.

Şimdi o gün tüm bunlar tartışılırken Gülen denen haine peşine takılanların biz nasıl göremedik demesi beni son derece üzüyor. Hayır sizi kimse aldatmadı siz bilerek aldandınız itikattınız bozuk olduğu için gerçeği göremediniz. Gülen denen kansızın üzerine çıkıp basamak yapmak ayrı konu ona koşulsuz güvenip destek olmak ayrı okunu olması gerekiyor, mesele burada ona uyanlar değil, bu olaydan ders çıkarıp da halen tarikatlar için ve cemaatler için ders çıkarıp araştırma yapmayanlar.

Geçen hafta içinde bir selefi grubun bizi denetleyebilirsiniz, kapımız herkese açık, hatta herkesi denetleyin dediğine şahit oldum, ama aynı şekilde diğer gruplardan ve tarikatlardan bunu duyamadım, devletin buy mesele içinde çok dikkatli olması gerekiyor, bizim atalarımız yedi düveli gömmüş lakin iki cephede savaştığımızı bugünün siyasetçi ve askerleri unutmuş ben bir hatırlatayım, ilk cepheyi kazandık, ikinci cephenin savaşı din savaşı oluyor, işte bugün bu savaş verilirken tarikatlar asla devlete zarar vermez diyenler yarın büyük bir hatanın da içinde kalacaklar, efendiler o gün gelip çattığın da kimse gözünüzün yaşına bakmaz ağlasanız da boş olacak. bugün 30 yaşında olan 20 sene sonra devletin bakanı olduğun da size hesap sorar ve altından kalkamazsınız.

Tüm tarikat ve grupların mal varlıkları denetlenmeli, sohbetlerine gerekirse polis gönderilmeli, benden senden bakmamak lazım. Din adamının zaten siyasetle işi olmaz,

Denetlemek devletin görevidir, ben denetlemem demek ise cahillik değil düşmana gel buradan bana sız demektir.

Özal ile ilgili bir beddua içeriği de var o konuya bir ara değiniriz.

Ersoy. K

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hacıyev : 20’den fazla ev yıkıldı

HIZLI YORUM YAP