Ferhat Aydoğan, Amerikan Başkanı Bush’un Kaldığı Villa’yı Ziyaret Etti | DÜNYA
DOLAR

32,3496$% 0.3

EURO

35,1215% -0.04

STERLİN

41,0894£% 0.15

GRAM ALTIN

2.304,85%1,21

ÇEYREK ALTIN

3.967,00%0,00

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Ferhat Aydoğan, Amerikan Başkanı Bush’un Kaldığı Villa’yı Ziyaret Etti

Ferhat Aydoğan, Amerikan Başkanı Bush’un Kaldığı Villa’yı Ziyaret Etti

Ferhat Aydoğan, Amerikan Başkanı Bush’un Kaldığı Villa’yı Ziyaret Etti, Gazeteci Ferhat Aydoğan ve Metin Gire’ Amerikan Başkanı Bush’un Kaldığı Villa’ya Flaş Ziyaret yaparak Merhum Turgut Özal’ın sağ kolu baş danışmanı Nail Keçili ile bir araya geldiler

Amerikan Başkanı George W. Bush’un Marmaris’te konaklama yaptığı Villada Gazeteci Ferhat Aydoğan ve Metin Gire’den Turgut Özal’ın Danışmanı Turgut Özal’ın gözde adamlarından Nail Keçili’yi Ziyaret Ettiler

8.Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın sağ kolu olarak bilinen ve aynı zaman da baş danışmanlığını yapan Nail Keçili’yi Genç Tv yöneticisi Gazeteci Ferhat Aydoğan ve Metin Gire ziyarette bulundular.Nail Keçili’nin Marmaris’teki villasında ziyaret eden Gazeteci Aydoğan gündeme dair değerlendirmelerde bulunduğu rapor edildi.

Cem Uzan, Mesut Yılmaz, Tansu Çiller, Süleyman Demirel, Vehbi Koç ve Alparslan Türkeş gibi isimlerle de yakın samimiyeti ve dostlukları olduğu bilinen Nail Keçili gazeteci Aydoğan ve Metin Gire’ye eski anılarını anlatarak duygu dolu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Nail Keçili kaldığı villada Amerikan Başkanı Buşh’u ağırladığı ve misafir ettiği ve buna dair anılarını da anlattı. Hiç bir yerde olmayan resimleri hatıra olarak da paylaşmasından gazeteci Ferhat Aydoğan ve Metin Gire memnun olduklarını ifade etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Afrin’de bir grup Suriyeli bölgeye elektrik dağıtımı yapan STE Enerji adlı şirketin genel merkezine baskın düzenledi

HIZLI YORUM YAP