Ermenistan'ın korktuğu başına geldi ! Türkiye harekete geçti | DÜNYA, TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5703$% 0.08

EURO

34,9939% 0.45

STERLİN

40,8010£% 0.54

GRAM ALTIN

2.430,94%0,34

ÇEYREK ALTIN

4.062,00%0,00

a

Ermenistan’ın korktuğu başına geldi ! Türkiye harekete geçti

Ermenistan’ın korktuğu başına geldi ! Türkiye harekete geçti

Türk Silahlı Kuvvetlerine ait Milli gururumuz Bayraktar TB2 SİHA’lar Türkiye-Ermenistan sınır hattında devriye uçuşları yapıyor gördüğü hedefi vuruyor.

Ermenistan’ın Azerbaycan sınır hattında gerçekleştirdiği son provokasyon girişimi sonrası, Cumhurbaşkanı Başkan Erdoğan, Erivan yönetimini çok sert bir şekilde uyararak, “Azerbaycan’ın hakkına, hukununa, topraklarına yönelik her türlü saldırının karşısında yer almaktan asla tereddüt göstermeyeceğiz” dedi.

Ermenistan-Azerbaycan sınır hattında yaşanan sıcak çatışmanın hemen ardından Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait Milli grurumuz Bayraktar SİHA’lar sınır hattını hudut namustur diyerek gözlemeye başladı.

TÜRKİYE’DEN SERT TEPKİ

 

Türkiye Ermenistan’ın provakatif saldırılarına çok sert bir şekilde tepki gösterdi.

Kabine toplantısının hemen ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Hiç şüphesiz bu saldırı Ermenistan’ın çapını aşan bir hadisedir” diyerek tepkisini göstermişti.

“Doğrudan Azerbaycan’a yönelik bilinçli bir taruz olduğunu göstermektedir. Hiç şüphesiz bu saldırı Ermenistan’ın çapını aşan bir hadisedir. Türkiye, kadim dostluk bağları ve kardeşlik ilişkilerinin bulunduğu Azerbaycan’ın hakkına, hukukuna, topraklarına yönelik her türlü saldırının karşısında yer almakta asla tereddüt göstermeyecektir.” ifadelerine yer verdi.

Son dakika: Ermenistan'ın korktuğu başına geldi! Bayraktar TB2 SİHA'lar sınıra indi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Erdoğan’da muhalefete şehit aileleri önünde son dakika uyarısı

HIZLI YORUM YAP