Erdoğan'ın sığınmacılar konusundaki büyük değişimi, 1 ay içinde 3 farklı açıklama! | DÜNYA
DOLAR

32,5209$% -0.09

EURO

34,7918% -0.23

STERLİN

40,4692£% -0.13

GRAM ALTIN

2.419,63%-0,42

ÇEYREK ALTIN

4.058,00%-1,06

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Erdoğan’ın sığınmacılar konusundaki büyük değişimi, 1 ay içinde 3 farklı açıklama!

Erdoğan’ın sığınmacılar konusundaki büyük değişimi, 1 ay içinde 3 farklı açıklama!

Erdoğan’ın sığınmacılar konusundaki büyük değişimi, 1 ay içinde 3 farklı açıklama! Ak Parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan sığınmacılar ile ilgili olarak 1 ay içerisinde birden fazla farklı açıklama yapması gözlerden kaçmadı!

GERİ VİTES!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 1 Milyon Suriyeliyi göndereceğiz açıklamasının ardından proje yapıyoruz demesi gündem olurken, Zafer Partisi Genel başkanı “Ümit Özdağ 1 hafta önce açıkladığı Erdoğan’ın seçim planını başlıklı yazıda projeden bahsetmesi ve Erdoğan’ın aynı projeyi sunması gözlerden kaçmadı!

Özdağ Erdoğan 1 milyon Suriyeli gönderecek seçimi kazanırsa geri alacak!

“GÖNDERMEYECEĞİZ” DEMİŞTİ

Erdoğan Mart ayında yaptığı açıklamada, “Ana muhalefet, ‘Biz seçimi kazandığımızda mültecileri ülkelerine göndereceğiz’ diyor. Biz göndermeyeceğiz. Ensarın ne olduğunu biliyoruz” diye konuşmuştu.

BİR AY SONRA GERİ ADIM

Erdoğan, nisan ayında yaptığı açıklamada ise “Suriyeli kardeşlerimizin gönüllü ve onurlu geri dönüşleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” demişti.

1 MİLYON SURİYELİ GÖNDERİLİCEK

Erdoğan bugün İdlb’de düzenlenen birket evlerin açılış töreninde ise gönderdiği video mesajda konuya ilişkin şunları söyledi:

“Şimdi de 1 milyon Suriyeli kardeşimizin gönüllü geri dönüşünü sağlayacak yeni projenin hazırlığı içindeyiz. Azez-Cerablus-El Bab-Tel Abyad ve Resulayn ile 13 bölgedeki proje geniş kapsamlı. Konuttan hastaneye kadar, tarımdan sanayiye kadar tüm ekonomik altyapı projenin içinde yer alacak. Suriye’nin diğer kısımları da güvenli hale geldiğinde gönüllü geri dönüşler için gereken zemini hazırlamanın gayreti içinde olacağız.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bu Kepazelik Türkiye’ye yapılmıştır! Suudi medyası Erdoğan’ı dilenci gibi gösterdi!

HIZLI YORUM YAP