Erdoğan'ı bekleyen ÖSO tehlikesi! Önlem alınmalıdır! | DÜNYA
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Erdoğan’ı bekleyen ÖSO tehlikesi! Önlem alınmalıdır!

Erdoğan’ı bekleyen ÖSO tehlikesi! Önlem alınmalıdır! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sisi ve Esad’a yeşil ışık yakması umut verici, eski söylemleri geride bırakmak doğru adımdır.

Eski, eskide kaldı!

Eski söylemleri hem sert hem de bana göre yersizdi, Türkiye Cumhuriyet Cumhurbaşkanı bu şekilde eski söylemleri bana göre çok yanlıştı. Kişisel görüşleri olur insanın fakat mesele toplum olunca söylemler kişiselleştirilince farklı algılanıyor.

Muhalefet partililerin hakkını vermek lazım çok yanlış olduğunu hep söylediler, küfürler edildi troller tarafından hatta radikal İslamcılar, siyasal İslamcılar da küfürler etti muhalefete fakat muhalefet doğru söyledi ve haklıydı.

Şimdi Gözler Erdoğan’da

Bu çabanın sonuç verdiğini düşünüyorum, Erdoğan eski konuşmalarını geride bırakmalı ve toplumum da herkesi kucaklamalı. Geç kalınmış bir karar bu tabi burada onu veya kimler etkiledi merak ediyorum.

Muhalefet her ne kadar eleştirse ‘de bunu destekleyecek hatta üzerinde tepinecektir bravo diyerek bakın dediğimizi yaptı diye, Bu da çok doğru çünkü mesele kişileri değil toplumu etkiliyordu bu konu siyasi değil ülke çıkarları için önemli ve devlet adamlarının geçici süreleri de göz önüne alındığında yapılması gereken budur.

Muhalefet ile Erdoğan mutlaka görüşmeli ve bilgilerini ve önerileri almalı bu tek başına karar verilecek durum değil. 

PEKİ DİĞER EN ÖNEMLİ MESELE ÖSO!

Bu oluşturulan ordu üzerinde bir çok söylenti vardı her ne kadar Türkiye bu gruba destek olsa da, edinilen ve söylenen bilgilere göre çok doğru şekilde olmadıkları ve son dönemlerde farklı işlere bulaştıkları ya video olarak yada yazı olarak insanları etkiliyordu. Şimdi burada Özellikle Erdoğan’ı bekleyen tehlike şu, Bu grup eğer Erdoğan tarafından artık desteklenmez ise hangi rotayı çizer bilinmez.  Tabi Esad ile masaya oturduklarında Esad bu ÖSO örgütünün tamamını isteyebilir, çünkü ÖSO Esad rejimini katil olarak nitelendiren bir gruptu yada Türkiye burada onları Suriye’nin bazı noktalarına yerleştirebilir ve Esad ile baş başa bırakabilir. Hatta daha ilerisin ‘de ÖSO silahları tamamen bırakabilir.

Tehlike şurada hepsi bırakmaz ise ne olacak? İşte burada olan tehlike şu bu kişilerin bazıları bazı iddiaları dile getirirse ne olacak? İşte burada Türkiye nasıl bir yol izleyecek merak ediliyor.

Burada Siyasal ve Radikal İslamcılar Erdoğan’ın üzerine gidip sert şekilde eleştirecektir. Efendim yok yazıklar olsun, Erdoğan Esad ile nasıl anlaşır gibi yazılar hatta haberler olacaktır. Bu kişilere umarım aldırış etmez. Sayıları çok fazla bu radikal İslamcıların. Temizlenmesi şart.. 

Tek buda değil Esad Türkiye’de olan Suriyelileri isteyecek bir şekilde. Çünkü terör örgütüne destek olanlar da var içlerinde Esad bunları biliyor, isterse Türkiye verecek tabii Suriye’de bazı şartları yapmak zorunda burada alışveriş olacaktır. Tabi burada gözler MİT ‘e çevriliyor işin kritik noktasını onlar belirleyecek. 

Hayırlısı umarım bu görüşme kısa sürede gerçekleşir. Çünkü göç dalgası herkesi etkiledi. Dönmeleri şart!

Baykushaber.com / Gündem /

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Recep Tayyip Erdoğan Sisi buluşması sonrası açıklama! Yeniden niye olmasın, yeniden niye başlamasın?

HIZLI YORUM YAP