Ekrem İmamoğlu'na Suikast! Radikal İslamcılar (İŞİD)daha önce uyarmıştık! | DÜNYA
DOLAR

32,5425$% 0.13

EURO

34,9346% -0.22

STERLİN

40,8464£% -0.13

GRAM ALTIN

2.439,02%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.051,00%0,00

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Ekrem İmamoğlu’na Suikast! Radikal İslamcılar (İŞİD)daha önce uyarmıştık!

Ekrem İmamoğlu’na Suikast! Radikal İslamcılar (İŞİD)daha önce uyarmıştık!

Bir çok yazımızda radikal islamcı terörist grupların kime ve kimlere karşı olduğunu defalarca yazdık.

Türkiye’de olan heykelleri put sanan radikal İslamcı teröristler kime karşı?

Bu gün ise konu hakkında bazı kanallarda adı gecen olaya değinmek gerekiyor. Maalesef siyasi olarak Türkiye iyi şekilde yönetilmiyor, binlerce kişiyi Türkiye’de savaştan kaçtı ve bir şekilde yaşıyor, Avrupa ise onlar Türkiye’de kalacak sözünü aldı ve o terörist gruplar bir şekilde sızma yaparak veya propaganda yaparak bazı olaylara değinmeye çalışıyor.

Ülkedenim maalesef yarıdan çoğu siyasetçi kişilerin algı kampanyası ile karşı karşıya kalıyor gazete ve TV kanallarında TV kanalları halkı zaten bölmüş durumda.

İŞİD için paha biçilmez olanda zaten bu bölünmüş bir halt bir patlama ile zaten kaosa dönüşür, işte Avrupa’nın istediği zaten bu tabii Türkiye istihbarat anlamında güçlü, daha önce PKK’da CHP liderine suikast yapmaya kalkmış ve son anda yakalanmıştı.

Neden Atatürk ve neden heykeller!

Çünkü savundukları uyduruk din ile halkı kandırmak oldukça kolay oysa PUT denen şeyden uzak olan ahmaklar ve cahiller bunlara kapılıyor, sosyal medyada binlere algı operasyonu yönetiyor bu gurup, özellikle kendilerine ihvan diyen bir grup çıktı bu grup aslında İŞİD tarafından Türkiye’ye sokuldu ama cemaatlerde veya tarikatlarda bunları kabul etti aman canım ne zararı olacak diyerek.

Şimdi ise Hedef’te Atatürk ve Osmanlı padişahları var, ilk hedef Atatürk çünkü onu yıkarlarsa o algıyı diğerleri yıkmak daha basit olacak. Çünkü Muradı bir zihniyet yok, OSMANCI bir zihniyet Türkiye’de yok ki yıksınlar.

Aynı algı ile binlerce put kırıldı o putlara kimse tapmıyordu zaten.

Şimdi daha dikkatli olmak lazım, bir şekilde Türkiye’de olan Mültecileri ve özellikle Suriyeli başta olmak üzere ayırt etmeden göndermek gerekiyor,

Sakın vatandaşlık vermeyin!

Vatandaşlık vermek bu ülkeye hiçbir şey kazandırmaz bu topraklar para ile değil kan ile kazanıldı, Türkiye’nin nüfusu zaten yerinde! Para ile toprak vererek emlak satarak kendimizi kandırmayalım ve bir an önce Suriyeli, Afgan vb gruplardan kurtulmak devletin en baş görevidir. Yarın iki patlama olsa bunun bedelini çok ağır öder herkes. Halk zaten bilenmiş bir birine karşı, iki grup sokağa çıkarsa, ne asker ne polis nede bekçi durdurabilir.

Avrupa’yı ret ediyoruz ve ülkenin mülteci kampın destek olmanın şuursuz bir siyasi emel olduğunu görüyoruz uyardık ve uyarmaya devam edeceğiz.

Daha geçtiğimiz günlerde Radikal İslamcı bir terörist için göç idaresi evrak istemişti, efendiler, radikal İslam terörist grupların tepesinin omurgasıdır! Devlet şirket değildir, Bu devlet’de sahipsiz değildir, kendinize gelin, kendinize! Yarın Avrupa’da iki devlet çıkıp terörist besliyorsun dese ne diyeceksin? Yok desen bu yazışma ne diyecek ne cevap vereceksin efendim yanlışlık olmuş mu? Devlet bir hatayı bir kez yapar, on kez yaparsa inandırıcılığı kalmaz, kısacası, Türkiye’nin üzerinde olan kambur olan göçmen politikası derhal değişmeli biz Avrupa’nın sözünü değil kendi devletinin geleceğini düşünen bireyleriz.

Umarım Cumhurbaşkanı Erdoğan ve danışmaları bir an önce kendilerine gelir yoksa 2023 ‘de 3. parti olmaktan başka çare kalmaz, sonra mı ne olur, sonra kolay, kim gelirse gelsin ilk Suriye politikası değiştirir ve ilk seçimde %10 daha oy alır. Bu kadar basit. kendinize gelin.

Bakın CHP daha önce ve İYİ parti daha önce ne dedi, bir çok terörist grup ülkeye giriş yapıyor hepsini kontrol edemezsiniz dedi yapmayın dedi. Şimdi bunu CHP biliyor İYİ parti biliyor ‘da AK partili arkadaş bilmiyor mu? Elbet biliyor, beyler iyilik etmenizi anlıyorum ama bu iyilik onlarda yapılan en büyük kötülük, ülkelerine dönmemek için 5 yıl sonra her şeyi yapacaklar o gün çıkacak kaosu düşünün ve bunun bedelini bu zaman ki siyasetçiler öder üyelerde öder. Basit bir olay değil.

Ersoy k

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan : Medya organları İslam düşmanlığı yapıyor !

HIZLI YORUM YAP