Diktatör Netanyahu dini kullanarak hareket ediyor, beni indirmek için üzerime baskı yapıyorlar dedi! | DÜNYA
DOLAR

32,5491$% 0.01

EURO

34,9493% 0.26

STERLİN

40,7211£% 0.31

GRAM ALTIN

2.429,40%0,27

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%-0,27

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Diktatör Netanyahu dini kullanarak hareket ediyor, beni indirmek için üzerime baskı yapıyorlar dedi!

Diktatör Netanyahu dini kullanarak hareket ediyor, beni indirmek için üzerime baskı yapıyorlar dedi!

Diktatör Netanyahu dini kullanarak hareket ediyor, beni indirmek için üzerime baskı yapıyorlar dedi! şaka gibi başlık dikkatinizi çekti mi? Bence çekmeli öyle salya sümük ağlayıp iki mesaj atarak kınarsanız yıllardır süren bu toplumsal geriliği ve şiddetin önüne asla geçemezsiniz.

Şimdi sizlere bu alçak herifin bana göre diktatör olan bu pisliğin asıl yüzünü görmek lazım.

Netanyahu kısa süre önce yargılanmaya başladı ne garip değil mi? Üstelik bunu 3. mahkemesinde bazı konuşmaları ise aslında onun nerenin ardında sakladığını açıkça gösteriyor. Yahudilere göre aşırı Dinci bir topluma bizim tabirimizle daha da iyi anlatmak gerekirse, aşırı dinci dinle alakası olmayan dini kendine göre şekillendiren açıklama yapan pislik sürüdür, Bu İslam dini ‘de olduğu gibi Yahudi dini içerisinde var.

Hay diyeceksiniz ki son din İslam yahu kardeşim sana göre öyle adama göre değil ki. Adam seni kabul etmiyor ki dinini kabul etsin..

Netanyahu hakim karşısında şunları söyledi bizi yenmek için bu güçlü devleti yıkmak için bana iftira atıyorlar beni indirmek istiyorlar çünkü israil ve dinimiz büyüyor gibi bir açıklama bu millet bunu af etmez gibi bir açıklama yaptı mahkemede..

 

Neden çünkü oda biliyor ki artık onu koruyacak olanlar sadece o Yahudi içinde olan aşırı dinci ve kendisinden başka hiçbir insanı düşünmeyen o sürüden bahsediyorum.

Bizi bölemeyecekler!

Sözler çok tuhaf o da biliyor aslında sonunun geldiğini dini kullanarak açıklama yapıyor ve her yıl olduğu gibi bu yılda bu saldırıları bilerek yapıyor çünkü o da biliyor ki sadece bunu yaptığı için oy alıyor, paçalarına kadar yolsuzluk akan Diktatör Netanyahu kalmak için iktidarda yapacağı tek çıkar bu..

Peki İsrail içinde olan her Yahudi bunu destekliyor mu diye sorarsanız asla.. peki suç sadece Netanyahu ‘da mı? Hayır çoğu bilmez Filistin içinde şeyh grupları var şeyh derken evet aynen o anladığınız şeyhler ama bunların bir özelliği daha var toprakları oldukça var bunların.. Şimdi bu şeyhler Yahudilere toprak satıyor nasıl mı? Filistin’de görev yapmış kişiler varsa iyi bilir ki bu şeyhlerin tek derdi ekonomik durumlarını düzenlemek Yahudi parayı verir toprağı malı alır ve böylelikle o çevrede artık İsrail haklı olarak söz sahibi olmak ister çünkü buna fırsat veren o şeyhler.. evlerinden çıkarılan kişiler için üzülüyorum ama kandırılmış o toplum çünkü bulunduğu mülkü şeyh satmış gitmiş o da kiracı.. olan yine fakire oluyor..

 

Netanyahu denen pislik ‘den halk sıkılmış olasada ona oy veren bir kesim var o kesimde aynı bizde olduğu için radikal bir yahudi  grubu. Yani tıpkı bizde olduğu gibi geçmişte  din elden gidiyor eyyy, eytt diye bağıran o fakir olana umut veren ama ekmek vermeyen, burunları ile halk şekere zor para verirken pudra şekeri çekenlerden bahsediyorum, işte aynı topluluk orada var, abartayım mı Bunlar yolsuzlukla mücadele ediyoruz diye Netanyahu’dan bahsediyorum yolsuzlukla adı en çok anılan kişi üstelik ilk defa yargılanıyor ama beni indirmek istiyorlar diyerek toplum ‘da gaz veriyor, çünkü oda dinden besleniyor yoksa yahudi geleneği içinde asla yolsuzluk gibi bir durum olamaz, hatırladınız evet o elinde Tevrat ile gezen Netanyahu yolsuzluk yaptı ama bir kesim halen ona güveniyor, işte o güvenen kişiler gün geçe yanarken mescid-i aksa dans edip ritim tutanlar, hatırladınız mı? bizde de vardı böyle bir grup, yansın ölsün gebersinler diyen, Haaahh tam üstüne bastın, dünyanın neresinde olursanız olun, hangi dini seçerseniz seçin, ama birilerin ölmesi veya zulme uğraması seni seviniyorsa aynı şey sana yapıldığında imdat diyorsan, o imdada kimse gelmez.

 

Netanyahu denen alçak ise dini kullanan bir diktördür. Din derken Yahudilik dinin kullanan ve halkını kandıra sünepe, sümüklü bir siyasetçinin ta kendisidir.

Kıasacası güzel insanlar, adı yolsuzlukla anılan bir kitle var dünya üzerinde Trump’da var tabiki bakın yakında onun nerelerini öğreneceğiz daha Netanyahu’da aynı şeyin moru.. yaşı 70 geldiği halde yargıya müdahale etmek için elinden geleni yapıyor işte bu ucuz siyasetçilerin tek dayanağı din.. ama radikal bir din, dini kendini uygular işine gelirse, işine gelmezse cevap bile vermez.. siz siz olun Yahudi kökenli her kişiye hakaret etmeyin, Onlarda biliyor bunun pislik bir şarlatan olduğunu.

Son olarak saldırıları artıracak çünkü oy veren kişilerin tek derdi bu, ona oy verenlerin tek dayanağı ve savunacak yönü ise bu.. dyr bitmedi hafızanızı yoklayın bazı hahamlar yani bizden örnek verirsek din alimleri İsrail’de olanlardan bahsediyorum Diktatör Netanyahu için tepki verdi yapmaması için..

Dinledi mi hayır.. neden çünkü güzel kardeşim oy verecek kimsesi kalmadı oy verenlerin gazını ve ateşini artırmak için yapıyor anladın mı? umarım anladın..

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İsrail kabinesi Gazze’ye yönelik geniş çaplı hava saldırısına onay verdi!

HIZLI YORUM YAP