Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabine toplansı sonrası Yunanistan açıklaması! Net şekilde uyardı | DÜNYA
DOLAR

32,3694$% 0.14

EURO

35,0970% -0.12

STERLİN

41,1688£% 0.38

GRAM ALTIN

2.331,54%0,52

ÇEYREK ALTIN

4.013,00%0,55

a

Cumhurbaşaknı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısı sonrası Yunanistan ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Yunanistanı açık bir dil ile net şekilde uyardı.

Başkan Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesin de gerçekleştirmiş olduğu kabine toplantısı sonrasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Provakasyon girişimlerini ısrarlı bir şekilde Türkiye’ye yönelik olarak artırarak devam eden Yunanistan’ı çok sert bir dille uyardı…

Cumhurbaşkanı Erdoğan ”Komşumuz Yunanistan’ın her tarafı buram buram tahrik ve provokasyon kokan politikalarını ibretle takip ediyoruz. Yunanistan’a karşı gerektiğinde ülkemizin hak ve menfaatlerini elimizdeki tüm imkanları kullanarak savunmaktan geri kalmayız. Ne o askeri yığınaklar ne o siyasi ve ekonomik destekler Yunanistan’ı bizim seviyemize çıkarmaya yetmez ama Yunanistan’ı batağa sürüklemeye kafi gelir. Bu, hem Yunan siyasetçiler, Yunan devleti, Yunan halkı hem de onları kukla gibi kullananlar bakımından tehlikeli bir oyundur”  dedi.

Kaynak : Baykushaber.com

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İtalya’nın seçimlerine Giorgia Meloni dangasını vurdu…

HIZLI YORUM YAP