Covid-19 yarasadan çıktı denildi ama hastalığın kaynağı başka! | DÜNYA
DOLAR

32,5356$% -0.02

EURO

35,0039% 0.44

STERLİN

40,7589£% 0.44

GRAM ALTIN

2.433,03%0,43

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%-0,29

a

Covid-19 yarasadan çıktı denildi ama hastalığın kaynağı başka!

Çin üzerinden ve Arap kıtasından yayılan hastalık için, milyonlarca kişi Trump tarafından atılan iftira ile yüzleşti. Yarasadan bulaştığı iddia edilen hastalık oysa insanın kendi eliyle bulaştığı gerçeğini gizliyor. Milyonlarca labaratuvar ortamında yetişmiş meyve ve bitkilerin olduğu Dünya’da insan kendi eliyle ipini çekti.

Hiçbir besin değeri olmayan ve insanı güçsüz ve bağışıklık sistemini bozan labaratuvar meyve ve bitkileri hem doğaya,hayvana ve son tüketici olan ve bunlardan beslenen insana büyük zarar verdi, yaklaşık 10 yıldır dünya üzerinde hastalık vakaları inanılmaz artış gösterdi. Birçok doğa insanı konu olarak, doğanın düzeni olduğunu ve bunu bozmak isteyen insanların aslında kendi hayatları ile oynadığını savunuyor.

Baykuş haber araştırmacı gazeteci birliği üyeleri Asya’da yapmış olduğu araştırmada hormonlu bitkilerin geliş tarihi itibariyle yıl sonunda hasta sayılarında artış olduğu gibi bunlardan beslenen hayvanlarında etkilendiği görünüyor denildi.

Allah’ın buyruklarını umursamayan şu insanların yaptığı hatalar yüzünden karada ve denizde fesat ortaya çıktı, nizam bozuldu. Doğru yola ve isabetli tutuma dönsünler diye Allah, yaptıklarının bazı kötü neticelerini onlara tattırır.” (Rûm, 41)

Hâlbuki Cenâb-ı Hak: “Göğü Allah yükseltti ve mizanı O koydu, sakın dengeyi bozmayınız!” buyurur. (Rahmân, 7-8) Bu ilâhî emri dinlemeyen insanlar neticede zararı kendileri çekerler.

Ersoy.k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Doğu Akdeniz Türk F-16 Yunan F-16’ya kitlendi !

HIZLI YORUM YAP